mmch, to neni jeho BMW, doma jezdi v moskvici

acer.t píše:takže od 1.1.2015 za každý den prodlení sleva 1% ?MarcusZ píše:Kdybyste někdo M3/M4 chtěl, dejte vědět, jsem schopen se narvat do výrobních kvót, takže dodání 100% ještě do konce roku...Bond007 píše:BTW pokud nekdo uvazujete o objednani M3 a chcete ji dodat do konce roku, mate smulu. Z puvodne slibovanych terminu dodani 12 tydnu je aktualne 6 mesicu...a to jeste mozna neni definitivni cislo.[/q
MarcusZ píše:Hahaha, podle toho z čeho to 1%takže od 1.1.2015 za každý den prodlení sleva 1% ?odpovědnost svedu kdyžtak na kdyžtak Invelt
se mu nedivím, že jezdi v moskviči, ty BMW jsou strašně poruchovémmira píše:...mmch, to neni jeho BMW, doma jezdi v moskvici
Sakra, zamotali jsme se do toho vic, nez jsem chtelacer.t píše:z celkové cenya pokud nesouhlasíš tak si 100% jistý nejsi
jen co nejrychleji mít podpis pod objednávkou a myslel jsem si že to půjde přes Invelt...tam slibují zázraky ...ono se těžko ztrácí zákazníci, když podepíšou a pošlou zálohu...to si pak klidně můžou počkat
PS: Byl jsem svědkem jak tam jednomu známému, staršímu pánovi slibovali X6 do 10 dnů zadanou do výroby, protože jsem mu já nabízel X6 do výroby s větší slevou, ale reálnou dodací lhůtou tak právě kvůli dodání podepsal tam ...no auto přišlo asi za tři měsíce .... logicky, když minimálně pár dní potřebuje na převoz z USA....
a od té doby, když někomu někdo něco slibuje, že bude 100% tak navrhuji do smlouvy srážku z ceny ...kupodivu na to nikdo zatím nepřistoupil a najednou jsou termíny dodání normální)
takže takovéhle 100% sliby bych si tady odpustil![]()
)))
Ale BMW je samo v kurzu - a ještě kdyby bylo černé, tak to je hotovej LacinaTři vážně zranění cestovali luxusním autem značky Volkswagen CC, které stojí kolem milionu korun. Kromě značného poničení nárazem mu hasiči odstřihli i střechu. Je naprosto zdemolované.
Zdroj: http://praha.idnes.cz/nehoda-luxusniho- ... zpravy_kol
pavproch na bmwklubu.cz o m4Zlikovi píše:Tak po výměně všech 4 kotoučů, všech desek i čidýlka vepředu (bylo sjetý tak, že z něj trčely druoty....) mám několik poznatků:
a) OEM materiál (kupovaný podle VIN) kupodivu pasuje
b) vůbec to fčíl nebrzdí (bude třeba to zajet)
c) kupodivu šlo nastartovat
d) stále to ukazuje MÍNUS 180km do servisu a přes BC to znulovat nělzja
e) kupodivu to neukazuje žádný problém se zadní el.brzdou, i dyž se žádná kalibrace nekonala
Odpoledne na to vletím se svojí diag od IceBladeho, dyž nepochodím, tak halt matiz může čeka mojí návštěvu, no....
pavproch píše:@vita: kuju, samozřejmě, že to fungovalo.... :idea:
takže už mi tam nic nesfítí ani čebreně ani oranžově....
fčíl ešče pořádně zajet ty brzdy - jen co bude hezky (venku aktuálně u nás padjí trakače), tak vyrazím na bumbálku a v tym šůsu dolů na haute becwa je pořádně zajedu....
a taky musím vyzkoušet ručku, esli bez kalibrace udrží m4Zlika aji ve svahu...