Jinými slovy,když čtyřkolka dokáže zahrabat všema čtyřma tak je automaticky trvalá.
Takže vlastně všechny čtyřkolky na světě jsou fulltime
Nejlepsi system AWD
Re: Nejlepsi system AWD
chjo, jak malá uražená holka který někdo šáhnul na hračku....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tesat do kamene!Vana píše:Trvalá 4x4 je taková, co má všechna kola trvale mechanicky spojena s motorem přes nějaký převod a tento převod se nikdy, v žádném případě nerozpojí. Pokud se spojení někdy rozpojuje, byť jen na chvíli a jen za určitých okolností, NEJEDNÁ se o trvalou čtyřkolku.

ano bohuzial vyrobci to myslia presne takto, ze do toho nemusis hrabat manualne, pripajat to napr. cez nejake tlacidlo atd.Vana píše:Jinými slovy,když čtyřkolka dokáže zahrabat všema čtyřma tak je automaticky trvalá.
Takže vlastně všechny čtyřkolky na světě jsou fulltime
No říkají to hlavně tak jak se jim to zrovna hodí
mmira píše:proc mu to nenapises tam?
což se tady (jako obvykle) nestalo....pavproch píše:tam by to časem zapadlo....

Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- GeneHawkins
- Letec
Takže všechna vozidla se spojkou jsou logicky vyloučena.Vana píše:Trvalá 4x4 je taková, co má všechna kola trvale mechanicky spojena s motorem přes nějaký převod a tento převod se nikdy , v žádném případě nerozpojí.
Pokud se spojení někdy rozpojuje, byť jen na chvíli a jen za určitých okolností, NEJEDNÁ se o trvalou čtyřkolku.
Původně jsem to chtěl zeditovat ale pak jsem si řekl že počkám za jak dlouho si toho někdo podobně šťouravý jako já všimne. Máš pochvalu 
Pochopitelně tam patří správně trvalé spojení s převodovkou.

Pochopitelně tam patří správně trvalé spojení s převodovkou.