combi byl dnes na strakonické ráno ...stál jsem na agipu koukal co jezdí za auta a směrem z Prahy se přiřítil (bez majáků) passat , majáky zapnuli je až za přechodem a tak mě tak jen napadlo .....
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
tak abysme PaChy furt enem neyebali, tak je taky pochválím: ráno sem jel okolo naší dědinské školy (07:45) a stála tam naše místní čebrená oct. I liftback s bradavicou, která byla Off, oba PaChové byli venku, pěkně v zelené vestě a vodili šloláky přes cestu..... tak to má byť.... :thumb-up:
(a o půl hodiny později sem je o kus výš - na dlouhé, přehledné "strašně nebezpečné" rovince mezi polema, ale papírově v dědině potkal na lovu.... )
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
neska před obědem - nájezd I/48 od bělotína na D1 = B7 a aktivní bradavicí ... je tam omezení na 100 a přes protihlukovou stěnu vůbec není vidět dopředu.... God bless guardian angel P950
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Dneska jsem potkal hnedy policejni passat, znamy na Olomoucku. Skoda, ze me mijel na pesi zone v centru Olomouce Pak jsem videl policejni octavii i s piratem na vjezdu do Tovere od Samotisek http://mapy.cz/s/9es4