S větrem ve vlasech....
Moderátor: řidičBOB
Re: S větrem ve vlasech....
aha.. tak takového auta bych si nevšiml. závora byla otevřená? já už to tama ani nezkouším.. vždy natrefím na závoru.
Pravda vyděsí
závora sa už nezavírá, bo někdo (vím kdo) uříz flexou zámek...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
když si to dám dohromady s místy kudy se pohybuješ, tak ... 

Pravda vyděsí
já to nebyl, ale .... malá nápověda: kdo dostal po vytvoření závory klíč, jezdí tama každý den černou fotákou II do práce na dolní bečvě hned vedle obecního úřadu a bylo mu lenivo vystupovat pokaždé z auta a odemykat?
Pošťák nebo vedoucí samoobsluhy? 

taková větší nesamoška s tekutinama a tabákem
píchnu to semdle, i dyž sme měli plátno nad hlavou...
moclikráte, převeliké poděkování Brusovi za umožnění parádního, pozitivního řidičského zážitku.... mi pučil jeho miatku, abych se s ní sklouznul.... sic jen pár km, ale.... to je kuwa tak (řidičsky) fajne auto, ochota motoru sa točit je neskutečná, jeho zvuk nad 3k otáček...
, to řízení, nezprasenost EURolimitama (ročník 99...
) prostě pocit z auta na jedničku s hvězdičkou.... kuju 
moclikráte, převeliké poděkování Brusovi za umožnění parádního, pozitivního řidičského zážitku.... mi pučil jeho miatku, abych se s ní sklouznul.... sic jen pár km, ale.... to je kuwa tak (řidičsky) fajne auto, ochota motoru sa točit je neskutečná, jeho zvuk nad 3k otáček...

je mi to jasnépavproch píše:taková větší nesamoška s tekutinama a tabákem

Pravda vyděsí
s radostípavproch píše:píchnu to semdle, i dyž sme měli plátno nad hlavou...
moclikráte, převeliké poděkování Brusovi za umožnění parádního, pozitivního řidičského zážitku.... mi pučil jeho miatku, abych se s ní sklouznul.... sic jen pár km, ale.... to je kuwa tak (řidičsky) fajne auto, ochota motoru sa točit je neskutečná, jeho zvuk nad 3k otáček..., to řízení, nezprasenost EURolimitama (ročník 99...
) prostě pocit z auta na jedničku s hvězdičkou.... kuju

já jsem se taky utvrdil ve výběru.. teď jen něco rozumného sehnat
Pravda vyděsí
taxem to (zuření letošní zimy) neska odpo už nevydržel.....
po čtyřech a půl měsících hibernace v zimní noře, z teho čtyřech měsících s odpojenou baterkou sem m4Zlikovi neska vpustil štrom.... a s malů dusů nastartoval..... kupodivu sa katastrofické scénaře nekonaly, chytnul na první šlák bez jediného škytnutí či falešného tónu... akoráth sem musel nastavit hodiny a datum.... a zajet k benzince dofouknout kola.... a dyž už sem ho měl venku na vzduchu, taxem ho krapet provětral.... i skládací mechánizmus střechy nezareznul.... byl vítr ve vlasech.... sem se (opět už zase) zamiloval....
akorát do konce březence zase bude utrum s láskou, bo HAV mi platí až od 1.dubence (a náhoda je sfiňa).... tak aspoň budu mít ešče dost času dodělat exteriérový m-paket a LSD...
po čtyřech a půl měsících hibernace v zimní noře, z teho čtyřech měsících s odpojenou baterkou sem m4Zlikovi neska vpustil štrom.... a s malů dusů nastartoval..... kupodivu sa katastrofické scénaře nekonaly, chytnul na první šlák bez jediného škytnutí či falešného tónu... akoráth sem musel nastavit hodiny a datum.... a zajet k benzince dofouknout kola.... a dyž už sem ho měl venku na vzduchu, taxem ho krapet provětral.... i skládací mechánizmus střechy nezareznul.... byl vítr ve vlasech.... sem se (opět už zase) zamiloval....
akorát do konce březence zase bude utrum s láskou, bo HAV mi platí až od 1.dubence (a náhoda je sfiňa).... tak aspoň budu mít ešče dost času dodělat exteriérový m-paket a LSD...