Auto do rodiny a pro psa
Re: Auto do rodiny a pro psa
Pro takhle velkýho psa bych viděl jako ideální S-Max/Zafira/Galaxy/Sharan/Alhambra. Nebo nouzově Mondeo/Passat. Do oktávky tak jedině se klopenýma zadníma sedačkama.
Pavproch: beru tě s rezervou...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
nemusíš...
já opravdu nemám hyeny ráth, a to tak že velmi.... gdysi dávno ňa hryznula sfiňa jedna při joggingu, do stehna, následovala ne zrovna příjemná preventivní léčba proti vzteklině .... následně známe jejich hyena (po 7 letech bezproblémového soužití) málem sežrala syna, bráchu po 5 tiletech taky hryzla, tchánova vesnická směs ditto.... prostě každíá hyena raz hryzne, někerá dříf někerá později.... a navíc slintá a smrdí.... prostě tohle mi nesmí přes práh braáku,auta, života.... nafurt....
PS: od teho hryznutí sem běhal z hyeno-nunchakem a ..... skóre pak už bylo 2:0 pro ňa (dalmatin to nerozdýchal; vlčák jo, ale notně zkrvaven a bez zubů.....)
PPS: neska už nemám nunchak, neska už sem schopen útok odvrátit bezkontaktně....

já opravdu nemám hyeny ráth, a to tak že velmi.... gdysi dávno ňa hryznula sfiňa jedna při joggingu, do stehna, následovala ne zrovna příjemná preventivní léčba proti vzteklině .... následně známe jejich hyena (po 7 letech bezproblémového soužití) málem sežrala syna, bráchu po 5 tiletech taky hryzla, tchánova vesnická směs ditto.... prostě každíá hyena raz hryzne, někerá dříf někerá později.... a navíc slintá a smrdí.... prostě tohle mi nesmí přes práh braáku,auta, života.... nafurt....
PS: od teho hryznutí sem běhal z hyeno-nunchakem a ..... skóre pak už bylo 2:0 pro ňa (dalmatin to nerozdýchal; vlčák jo, ale notně zkrvaven a bez zubů.....)

PPS: neska už nemám nunchak, neska už sem schopen útok odvrátit bezkontaktně....

Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
a jak? Poraďpavproch píše: PPS: neska už nemám nunchak, neska už sem schopen útok odvrátit bezkontaktně....

pepřák na medvědy (bezesrandy)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
když pes zaútočí na člověka/dítě, tak to není chyba toho zvířete, ale jeho majitele...to jen tak na okraj.
A pak já se domnívám, že pes (ten můj zcela určitě) stojí za víc, než 99% spoluobčanů v mém okolí.
A pak já se domnívám, že pes (ten můj zcela určitě) stojí za víc, než 99% spoluobčanů v mém okolí.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

zrovna ten mnou uváděný případ známé a jejího (málem sežraného) děcka není chyba majitele.... rodina seděla doma, čuměla na telku, pes jim ležel pod nohama, najednou se (bez jakéhokoli důvodu!) vzepjal a skočil děcku po krku....
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...vždycky je nějaký důvod. Ono lidé ne vždy vykládají celý příběh. Zvíře, velmi podobně jako člověk, nikdy nedělá nic jen tak.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

Ono lidi řeknou jen verzi, která se jim hodí.
Pavproch: evidentně jsi psům nesympatický, to se pak nesmíš divit
tvou antipatii samozřejmě chápu, ale je značně subjektivní. Kdybys běhal rychleji a nenechal se pokousat, třeba bys měl čokly radši 
Ale ten sprej
Pavproch: evidentně jsi psům nesympatický, to se pak nesmíš divit

Ale ten sprej

GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124