BMW Divize
Re: BMW Divize
hej to by mu celkem šlo k pleti ... hlavně ten dízl 

V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
tak britska auta jsou mi taky sympaticka..tajne jsem doufal v XFR v manualu, ale bohužel...no a RR je takova volba natruc, i když me vždycky lakalSnowman000 píše:Tak to potom trosku nechapem, preco by posledna stacia bol RRBond007 píše:z nejakyho duvodu tam mam pochyby o spolehlivosti..precijen nemecky auto je nemecky autoSnowman000 píše:To Bond: A co tak Caddy CTS-V? Koni to ma dost, manual to ma, RWD tez, trochu ta dostojnost a nenapadnost tam ale chyba
S tou vahou sa bude este dat si myslim pohrat, no je to proste klasicky kitcar, len miesto starej Sierry je zaklad v E36/E46...a s motorom z M3 uz ta vaha moc problemy nerobijarka píše:Jako nebýt tý váhy, tak by to bylo velmi zajímavý, přeci jen použít bmw jako dárce je slušná záruka dobrýho výsledku., iked odkazu pana C. som si plne vedomi
Even the four-cylinder Legend should be pretty lively, with a 595kg kerb weight giving 235bhp per ton. By way of contrast, a Lotus Elise manages just 156bhp per ton. At 650kg an E46 M3-engined Legend Six is a little heavier, but produces an organ-squeezing 527bhp per ton.

kazdopadne po dnes zverejnenych informacích od BMW mam uplne skvělou naladu
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
jen automatbeaumont píše:Tak si kup nové Ghibli a uvidíšBond007 píše:nemuzu za to ze me nikdo jinej nepresvedcil o opaku![]()

BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Vnější design se mi v reálu líbil moc a moc, vnitřek slušný (mohl by být lepší). Ale povinný automat je bída, to uznávám.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! 

Co máte všichni proti automatu? Já mám teď po dlouhé době manuál a mám pocit že mi to auto do jara nevydrží.
Každé ráno při cestě do práce si nadávám, že jsem nevzal něco s AT.
Každé ráno při cestě do práce si nadávám, že jsem nevzal něco s AT.
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Vyměním za poFL 307 CC v manuálu 

Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
hm tak to je ještě méně rodinné vozidlo 

az tak? ze to predavas? kombinacia 3.0xi + automat? alebo dovody su uplne ine.Arnie J píše:kolik dáš?http://e46.bmwklub.cz/viewtopic.php?f=13&t=18918
E46 325i + E60 550i
arnie: nejakou RWD 530i s manualem a Mp bys tam nemel? idealne tak s 50t km 

Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou