Zajímavé je, že když jsem kdysi poptával samostatnou řídící jednotku pro zákazníka, tak stála cca 20% ceny detektoru a najednou jenom anténa tvoří 95% z ceny detektoru.
Když já mám o pár procent levnější Belscorty a Geneva, tak to je špatné a nejsem dobrý prodejce, ale když vy máte za dumpingové ceny konkurenční značky, např. Valentine One, Stinger, Laser Interceptor), jenom proto, abyste byli v srovnávačích nahoře a zákazník tak nejdříve zavolal vám, kde mu "vysvětlíte" že to jsou šmejdy a vnutíte mu produkty, na které máte výhradní zastoupení (čti největší zisk), tak to je najednou úplně v pořádku.
Ohledně "podsekávání" cen se raději podívejte na vlastní stránky, kde máte nové výrobky s plnou zárukou a za ceny, na které nedosáhnou ani dealeři, nemluvě o nabídkách antiradarů s 50% slevou, jenom když si to zákazník nevezme u mě. Že se to nezobrazuje v srovnávačích, na rozdíl od mých nabídek, za to já nemohu. Mimochodem, ten bazarový G1 byl opravdu krátkodobě použitý (novinářské testy), s neaktualizovanou DB, takže sleva 1.000 Kč byla víc než adekvátní. Prodal se za 3-4 dni a okamžitě byl stažen z nabídky bazaru.
Stinger je aktivně předváděn zákazníkům a servisům, trvale jsou nějaké kusy jako předváděcí, takže se pak nabízejí za výhodnější cenu, kdy sleva může dosahovat až 10.000 Kč. Takový Stinger Card za 25.000 Kč se pak zákazníkovi vyplatí podstatně víc než jiný detektor za podobnou cenu a většinou mu nevadí, že byl pár týdnů nebo měsíců použit jako předváděcí kus. Takže to není 1 ks Stinger Card, který je již rok v nabídce, ale se jedná o opakovanou nabídku předváděcích nebo testovacích kusů.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz