Ale tak co, i trpaslici se hodi, treba si Evoru oblibi mistni vietnamska komunita

Proč škoda?petris píše:Zajímavá cílová skupina, ale proč neVždy jsem Lotus vnímal jako značku, která má na paměti udržování hmotnosti na uzdě. Že se před nedávnem vydala trošku jiným směrem je patrné už z nabízené možnosti přikoupení nepoužitelných zadních sedadel, namísto ušetření pár desítek kilo hmotnosti. Škoda
Z fotek z testu se mi zdá, že dětskou autosedačku by bylo nutné nejprve rozložit na prvosoučástky, aby šla dostat za přední sedadlacharger píše:Proč škoda?petris píše:Zajímavá cílová skupina, ale proč neVždy jsem Lotus vnímal jako značku, která má na paměti udržování hmotnosti na uzdě. Že se před nedávnem vydala trošku jiným směrem je patrné už z nabízené možnosti přikoupení nepoužitelných zadních sedadel, namísto ušetření pár desítek kilo hmotnosti. Škoda
Dávají lidem na výběr - když tam někdo ty nepoužitelné sedačky chce, třeba na vození psa či dítěte, tak ať. Ten kdo chce ušetřit hmotnost si je pochopitelně neobjedná
Tak docela pochybuji, že by vůbec nějaké takové sedačky dělali, kdyby neměli otestované že i k něčemu budou, třeba pro to dítě. Jinak neLotusovské mi to moc nepřijde, on Lotus je více než jen Seven, Elise a Exige a na praktickou notu lehce brnkal i dříve (Elite, Elan +2 atd)petris píše:Z fotek z testu se mi zdá, že dětskou autosedačku by bylo nutné nejprve rozložit na prvosoučástky, aby šla dostat za přední sedadlacharger píše:Proč škoda?petris píše:Zajímavá cílová skupina, ale proč neVždy jsem Lotus vnímal jako značku, která má na paměti udržování hmotnosti na uzdě. Že se před nedávnem vydala trošku jiným směrem je patrné už z nabízené možnosti přikoupení nepoužitelných zadních sedadel, namísto ušetření pár desítek kilo hmotnosti. Škoda
Dávají lidem na výběr - když tam někdo ty nepoužitelné sedačky chce, třeba na vození psa či dítěte, tak ať. Ten kdo chce ušetřit hmotnost si je pochopitelně neobjedná
A bundu můžu hodit i na čalounění, nemusím kuli tomu přikupovat 30 Kg držák v podobě sedaček
Ale jinak souhlasím - kdo chce, ať si je objedná. Jen mi taková možnost přijde dost neLotusovská.