.Jelen. píše:S tím omlouváním souhlasím s M.Z. - většinou se tak takovýho blbečka zbavím a mám pokoj. Nebo, Ty Caddy, chceš snad říct, že si hájíš svou čest před takovym idiotem, riskuješ, že do tebe najede, že až zastavíš na ty benzince, tak náhodou nevezme baseballovou pálku a neroztříská ti auto (a spoustu dalších věcí, co se může stát)?
Tím neříkám, že nejlepší hned se všem omlouvat, to ne. Ale když bych potkal něco takovýho jako ty popisuješ, tak je to nejjednodušší způsob.
vedom si ruznych rizik, jel jsem prave ne benzinku, kde jsou kamery, cili si bud netroufne a kdyz, je to zdokumentovane. A samozrejme beze zbytku ctim zakladni pravidlo - za zadnych okolnosti nevystupovat z auta...v techto pripadech, co slysim od znamych nebo v TV, nikdy nepochopim, co ty lidi vede k tomu, opustit to jedine, co je pred nejakym psychotickym magorem chrani...pokud teda nevystupuji s tim, ze ho odprasknou, jakmile se moc blizi a nehodla toho na vyzvu zanechat....zatim prvni, co jsem v obou pripadech videl, ze jde do tuheho, zamkl auto, zavrel vsechna okna...a v prvnim pripade to proste po nejakem case utocniky prestalo bavit (pochopili, ze dvouapultunovou limuzinu fabii proste nezastavi, kdyz nechce), v druhem jsem halt vsadil na benzinku (bo jsme nemel cas ani chut se s nekym honit buh vi kam a navic v aute, u ktereho jsme si nemohl byt jisty, ze bych ustal pripadnou primou konfrontaci na plechy, s amerikou by to bylo neco jineho...) a resil to dal dle nastale situace...