Ja myslim, ze bond vyjede a necha temer vsechny z nas za sebou takze se nebude muset moc delit.Snowman000 píše:Tak uz chapem to znechutenie pri predstave delit sa so Slovakmi (pomalsimi) o kus Grossglockner Strasse

Ja myslim, ze bond vyjede a necha temer vsechny z nas za sebou takze se nebude muset moc delit.Snowman000 píše:Tak uz chapem to znechutenie pri predstave delit sa so Slovakmi (pomalsimi) o kus Grossglockner Strasse
pokud nezapomenu na prvni vracecku jako minule a nebudu pokracovat dal mimo zname trasyRikin píše:Ja myslim, ze bond vyjede a necha temer vsechny z nas za sebou takze se nebude muset moc delit.Snowman000 píše:Tak uz chapem to znechutenie pri predstave delit sa so Slovakmi (pomalsimi) o kus Grossglockner Strasse
JJ, to byl nejdrsnejsi trik! Jsem nechapal.Bond007 píše:pokud nezapomenu na prvni vracecku jako minule a nebudu pokracovat dal mimo zname trasy
Jo tak prvy usek sa nebudem ziadnej Z4 lepit na chrbat (ne ze by to s mojim vykonom a mojimi lavimi rukami isloBond007 píše:pokud nezapomenu na prvni vracecku jako minule a nebudu pokracovat dal mimo zname trasy
tak melo to svoje vyhody, pred apexem jsem byl nejrychlejsiRikin píše:JJ, to byl nejdrsnejsi trik! Jsem nechapal.Bond007 píše:pokud nezapomenu na prvni vracecku jako minule a nebudu pokracovat dal mimo zname trasy
Btw to muselo byt drsne ubrzdit, ne?
Ti polaci ve Fuschi jsou v pohode.PeTr7650 píše:ja se budu na gg pohybovat uz od soboty. Mate tip na nejake ubytko? penzion, kemp, hotel? do 100 EUR za 4 osoby a noc?
Napriklad: http://www.postfusch.at/PeTr7650 píše:nakej link? nazev, pls?