pavproch píše:taxem si neska vpodvečer ověřil praktickou rallye vložkou (bytča-makov-bumbálka) že moje 316i je na tom s dynamikou přesně stejně jako panamera 4 (teda abych byl objektivní, já měl vevnitř jen lyže, bágl a sebe, zatímco v panameře seděli tři...)
on mi nebyl schopný ujet, já ho nebyl schopný předjet..... ale fajně sme si zařídili (nebo zařádili?)
Jsem si zkouknul tu trasu a Panamera na ní bude trochu autobusoidní, ne?
Pokud uz mate prezuto nebo mate chut vyjet na letnich tak vam radim pozor na pojistovny. Vcera jsem si byl nechat nafotit pojistnou udalost - urazene zrcatko na parkovisti (pojistovna Kooperativa) a kontrolovali mi pneu, tak jsem se zeptal jestli by neplnili kdybych mel letni a typek mi rikal ze presne tak to je (ze je to ve smluvnich podminkach/nijak to nesouvisi se zakony).
opravdu mas v podminkach, ze musis mit zimni od do, jinak smula? protoze jinak je to blbost, museli by prokazat, ze skoda vznikla v dusledku pouziti nespravnych gum.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
No a k té pojišťovně... Předpokládám, že to jenom zkouší, protože třeba půlka lidí mávne rukou a zacvaká si ze svýho, druhá půlka lidí se začne ohánět soudama a těm to zaplatí, ale na té první půlce ušetří dost peněz.
Na druhou stranu, pokud je smluvně ujednáno, že na autě budou zimní gumy od-do a nejsou tam, proč by pojišťovna nemohla neplnit, když jsou smluvní podmínky porušeny?