Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
tak já je taky nemusím, ale asi kvůli mě ten autosalon nepřesunou
Bond007 píše:
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Já bych musel s někým autem nebo jiným způsobem dopravy. Kdybych tam vjel s některým ze "svých" vozů, tak bych už asi z basy nevylezl Navíc tenhle národ opravdu nemusím a tak mi musí stačit autosalon, který se pořádá u Kočky
řidičBOB píše:Já bych musel s někým autem nebo jiným způsobem dopravy. Kdybych tam vjel s některým ze "svých" vozů, tak bych už asi z basy nevylezl Navíc tenhle národ opravdu nemusím a tak mi musí stačit autosalon, který se pořádá u Kočky
Kočkovic autosalon a i cokoliv u nás se nedá s tím to srovnávat.... U nás se navezou ne moc vyleštěná auta, zamknou se a po výstavě odvezou. Na velkém autosalonu navezou naleštěná auta, otevřou, postaví holky a celou dobu chodí neustále skupina co stále leští a druhá co uklízí výstavní prostor
Bond007 píše:
PJ o 1M:
acer.t píše:Kočkovic autosalon a i cokoliv u nás se nedá s tím to srovnávat.... U nás se navezou ne moc vyleštěná auta, zamknou se a po výstavě odvezou. Na velkém autosalonu navezou naleštěná auta, otevřou, postaví holky a celou dobu chodí neustále skupina co stále leští a druhá co uklízí výstavní prostor
Já si dělal legraci...tedy s tím Kočkou - chodím na autosalony (Praha+Brno) více-méně pravidelně a rok od roku to jde do hajzlu
Zbytek jsem ale myslel upřímně