BMW Divize
Re: BMW Divize
chválím brambora, po třech dnech na mrazu vednevnoci okolo mínus dvaceti naskočil na první ťuk.... 

Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
tak mám neska brambora v servisu (30kkm) a dostal se pučit 116i preface.... ty woe, zasranej brusel.... při rozjezdu na jedničku ta 16i (zřejmě jen EURO III nebo IV) rve asfalt, to ta moje N53B30O0B 200kW s EURO V je co se týká dravosti při rozjezdu líná mrcha.... a hydraulický posilovač je krásně, ale krásně ukecaný.....
jinak na saloně sem viděl přes sklo dvě 3er F30 a.....
v černé ji to náramně sluší..... (jenže to bude asitak všechno, no...) zátra na předváděčku nendu, nestíhám...

jinak na saloně sem viděl přes sklo dvě 3er F30 a.....

taky jsem dostal pozvání od Horimexu... a to jsem tam byl jen jednou na předkupní prohlídku 

Slow and serious
před chvílí byla sranda...... lehce na ten led nasněžilo a jaxem jel z práce se zadohrabem (prázdná 116i tedy není určitě těžká na zadek....
) nahoru naší ulicí, tak bylo hoooooooodně veselo....
ale dojel sem.... i bez řetězů..... God bless all-wheel-drive.... 

Vidis, ak by si vzal A4, nemas pocas servisu tento problem 

asitak, no...
(jako sem tam jo, ale každej den to míst nemusím...)
dík za zastání...

dík za zastání...

- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Je to sucast charakteru BMW a niekto to povazuje za problem, niekto to moc rad nema(kupi si xDrive), a niekto je na tom pocite zavisli 
to PP: A myslim, ze ked tam vyliezla 116i tak len dokazala nezmyselnost kupi xDrivu

to PP: A myslim, ze ked tam vyliezla 116i tak len dokazala nezmyselnost kupi xDrivu

Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
eeeee, šak píšu že trošku nasněžilo.... dyž nasněží "normálně", tak nedojedu domů ani s xD..... 

Jen tak mimochodem, aktuální 5er jde stále objednat s 30i a manuálem, to jsme věděli?