Fiat a vše kolem nich
Re: Fiat a vše kolem nich
já potkal asi dva frímonty při průletu taloškou minulý týden a na rychlý pohled (on 130, já 130 v naprotifku) se mi to velmi, ale velmi líbilo.... ale že je to kus auta jak kráva
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
bau:V téhle verzi jsem se vezl v srpnu,to ještě měla malé rádio.Jo to vyhřívání sedadel je gril,to samé i v Bravu.Na to,že to bylo jenom po dvoře,tak ten 125 KW mě přišel schopnější.Ten automat je klasika HDM.
Bez bodů
Kolik jsi po tom dvoře jel, že jsi dokázal ocenit 125kw 

Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
To byl malej dvůr,ale otočit se tam dalo.Jinak zadní pípák ukazuje tak,že,když jsou červené čárky a P v kolečku s vykřičníkem,tak je vzdálenost od překážky 10 cm.Pokud je pípák s rádiem 8.4,tak se zobrazuje na Maxi-Dotu v přístrojovce.Pokud je to s navigací a zpětnou kamerou,tak na navigaci 8.4.
Jízda je v plánu,ale zatím není předváděcí čtyřkolka.
Jízda je v plánu,ale zatím není předváděcí čtyřkolka.
Bez bodů
No co, existují i velké dvory:HondaMan píše:Kolik jsi po tom dvoře jel, že jsi dokázal ocenit 125kw

Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! 

beaumont: sám jsem se učit řídit na dvoře bývalých ruských kasáren, takže vím jak může být dvůr velký. Nepředpokládám ale, že podobný dvůr mají za autosalonem Fiatu 

ta plocha za tím salonem (taky k nim chodím, takže znám) o kterém píše Dix má jenom 140 hektarů, tam se poprdává na jedničku a dvojku....
PS: když sem tam byl pro skautíka, taxem ho jel s prodejcem projet a hned první rovinka byla volně- bez snahy- šestka @140kmph....

PS: když sem tam byl pro skautíka, taxem ho jel s prodejcem projet a hned první rovinka byla volně- bez snahy- šestka @140kmph....

kua, tak uhlíky ani servo to nejsou.... rozborka, prohlídka, 100% stav, sborka.... uvidíme jestli vrčení přestane nebo se bude opakovat/stupňovat.... mechanik tipuje spíš mechanický problém, prý se mu zdá, že řízení jde na jednu stranu hůř než na druhou.... zítra půjde pandice na zvedák a budou se jí koukat pod sukně....pavproch píše:tak nám začalo vrčet v převodce řízení.... halt roky už sou znát.... prý uhlíky v elektrickém servu a prý celodenní práce s rozborkou/sborkou....
A není v pandě stejné servo jako v GP? Tam se serva měnila na záruku až do MY 2007. Ale 64tkm nevydrželo snad ani jedno.
naše pandice je MY2006....