Ale ta E14 v avataru je z podzimu 2008 a vygeneroval ji tenkrát nový AL G9!řidičBOB píše:V každém případě lepší než video s G7 v2004Mám se od Vás asi ještě hodně co učit

Ale ta E14 v avataru je z podzimu 2008 a vygeneroval ji tenkrát nový AL G9!řidičBOB píše:V každém případě lepší než video s G7 v2004Mám se od Vás asi ještě hodně co učit
je to stare video.. jedno aj druhe len s tym rozdielom ze ja som hned napisal ze sa jedna o stary modelřidičBOB píše:V každém případě lepší než video s G7 v2004ragamix píše:a ze video so stingerom je z roku 2011.. pekny pokus...Mám se od Vás asi ještě hodně co učit
Pokud máte opravdu dobrou paměť, tak víte, že tam byl i Blinder a byl jste tam i Vy, který jste na autě neměl vůbec nic... G9 přišel na trh a už jej měli všichni na autech? Ale jděte - už to trošku přeháníte... Já a i další, které znáte, jsme v té době měli na autech G8. Vy to víte, já to vím...tak proč to lhaní?AntiRadary.cz píše:Je opravdu naprosto logické testovat na podzim 2008 starý AL G8, která se již nevyrábí, když zrovna přišel na trh nový AL G9 ... Určitě tomu všichni uvěří.![]()
Vy ale UltraLyte nemáte...že by jste testoval Stinger Laser zapůjčeným laserem od AR.NET?AntiRadary.cz píše:Jsou relevantní testy s LTI UltraLyte, kterou používá PČR?
Vůči čemu se primárně dělal test, je zcela irelevantní informace. E14 nebylo na G9 a Vy to víteAntiRadary.cz píše:Ten test se primárně dělal právě kvůli novému AL G9 a upevnění senzorů pro testování je triviální a trvá několik minut, takže argumenty o tom, že jej nikdo neměl na autě je směšný. Naopak, všichni byly hodně překvapení, že nejnovější rušička generuje JAMM kód.
ratus ratus: To jenom Bob nemá rád Stinger, protože se bojí, že ohrozí pozice jeho milované značky!