balance píše:Pri 16 ks to vychazi pres 80tis km za rok (a to ten ustecky uz dojezdil) ... to uz budou mit vsechny nalitano tak 200-250 tis., ne?
Kolik vlastne jeste jezdi ST220? Puvodne jich bylo tusim 14ks.
Ted jsem cetl v jedne diskuzi na Novinkach, za snad nekdo videl ST220 zbavene zelenych pruhu a viditelnych majaku a lovi nekde kolem Ceskych Budejovic a Tabora? WTF?
Některé mají i ke 400t km
Co by Mondeo lovilo...Mondea nikdy neměla radary...
me ulovilo za spatne odboceni ja nesmim pachat jine prestupky, nez prekroceni rychlosti..dvakrat jsem nejaky udelal a dvakrat me vykostili
coz je jedine spravne, skoda, ze se to dela tak malo...kdyz pak clovek vidi prasacke predjizdeni s vytlacovanim protijedoucich a o tri auta dal policejni interceptor nedela vubec nic, to se mi otevira kudla v kapse...
balance píše:Pri 16 ks to vychazi pres 80tis km za rok (a to ten ustecky uz dojezdil) ... to uz budou mit vsechny nalitano tak 200-250 tis., ne?
Kolik vlastne jeste jezdi ST220? Puvodne jich bylo tusim 14ks.
Ted jsem cetl v jedne diskuzi na Novinkach, za snad nekdo videl ST220 zbavene zelenych pruhu a viditelnych majaku a lovi nekde kolem Ceskych Budejovic a Tabora? WTF?
Některé mají i ke 400t km
Co by Mondeo lovilo...Mondea nikdy neměla radary...
Jasan, ST220 mela (maji) jen LOOK (alespon nektera). Ale kolik jich jeste jezdi? Ty uz musi mit alespon 600 tis...
Kdyz jsem ST220 mel, tak ve 150 tis tam musel jit novy motor ...
Zdravím, na jihu Čech skutečně operuje bilé mondeo starší generace, poprvé jsem ho viděl cca 2-3 roky nazpátek v Táboře, modrý maják na palubovce za předním sklem, kamerka a před spolujezdcem monitor. Tento kousek bude pořízen spíše KŘ, než zbavený majáků a polepů. Civilní mondea používají na jihu už hooodně dlouho, ale je to jenom moje domněnka.