Telefonologie
Re: Telefonologie
Většině lidí se ten telefon totiž zaklopí při tomhle držení, ale ten muj drží. Je to spíš video pro Volivovej Volej.
Jinak pro pochopení videa by stačilo kouknout se na podobný videa, kde je spousta odkazů na "hinge problem", kde se jim ten telefon prostě zavírá, některý sou dokonce úplně vykloktaný skoro od novoty. Takže se vlastně chlubim. 
TSs
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Můj se při převrácení displejem dolů zavře. Ale nevím, čemu by to mělo vadit... 
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
Nemůžeš točit videa o tom, jak ti pevně drží, tomu by to mělo vadit.
Přecejenom je to vpodstatě nejžhavější téma, ohledně tohohle telefonu, tak sem si to nahrál. 
Ale je zajímavý, že jsem asi jedinej diskutujcí s DZ, kterýmu drží, všichni napříč fórama píšou, že se jim zavře.
Ale je zajímavý, že jsem asi jedinej diskutujcí s DZ, kterýmu drží, všichni napříč fórama píšou, že se jim zavře.
TSs
ja s tim taky problem nemam...jde o situaci, kdy treba lezis v posteli na zadech amobil tak drzis nad sebou..a.el to uz tim samotnym drzenim mas obe casti zafixovane..pokud to vylozene netestujes, nezavira se...apson ja se s tim nikdy nesetkal, ze by s emi nechtene zavrel a prudilo me to
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Právě, mám to stejně. V téhle poloze má ukazováky zapřené o boky telefonu a to zároveň drží telefon stále v otevřené pozici.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
Nemate na prodej nekdo nejakej DC telefon? Za LG optimus 2x bych dal tak 6k a za sgs2 7k.
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Copak znamená "DC"?
DC - dual core, dvoujadro
Co kupit?
WIldfire S, Galaxy S Plus, LG Optimus Black?
Chcem normlany telefon s dobrou vydrzou (v ramci moznosti, 3G nepouzivam), na obcasne surfovanie a budem rad ked budu pouzitelne fotky (pre pripady ze nebudem mat fotak so sebou).
Najviac sa mi pozdava celkovo Galaxy, ale vraj halda v zozname len podla krstneho mena a nema ani LED diodu. WIldfire ma zas dost maly displej a tazko sa mi pise na nom...
WIldfire S, Galaxy S Plus, LG Optimus Black?
Chcem normlany telefon s dobrou vydrzou (v ramci moznosti, 3G nepouzivam), na obcasne surfovanie a budem rad ked budu pouzitelne fotky (pre pripady ze nebudem mat fotak so sebou).
Najviac sa mi pozdava celkovo Galaxy, ale vraj halda v zozname len podla krstneho mena a nema ani LED diodu. WIldfire ma zas dost maly displej a tazko sa mi pise na nom...
Wildfire je nižší kategorie, takže ikdyž bych vždycky upřednostnil HTC, kvůli odladěnosti, tak v tomhle případě bych bral asi LG.
TSs