Telefonologie

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Pajjoun
Mistr volantu

Re: Telefonologie

Příspěvek od Pajjoun »

Většině lidí se ten telefon totiž zaklopí při tomhle držení, ale ten muj drží. Je to spíš video pro Volivovej Volej. :-) Jinak pro pochopení videa by stačilo kouknout se na podobný videa, kde je spousta odkazů na "hinge problem", kde se jim ten telefon prostě zavírá, některý sou dokonce úplně vykloktaný skoro od novoty. Takže se vlastně chlubim. :D
TSs
Volivovej volej
Mistr volantu

Příspěvek od Volivovej volej »

Můj se při převrácení displejem dolů zavře. Ale nevím, čemu by to mělo vadit... :-)
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
Pajjoun
Mistr volantu

Příspěvek od Pajjoun »

Nemůžeš točit videa o tom, jak ti pevně drží, tomu by to mělo vadit. :D Přecejenom je to vpodstatě nejžhavější téma, ohledně tohohle telefonu, tak sem si to nahrál. :-)

Ale je zajímavý, že jsem asi jedinej diskutujcí s DZ, kterýmu drží, všichni napříč fórama píšou, že se jim zavře.
TSs
Caddy
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caddy »

ja s tim taky problem nemam...jde o situaci, kdy treba lezis v posteli na zadech amobil tak drzis nad sebou..a.el to uz tim samotnym drzenim mas obe casti zafixovane..pokud to vylozene netestujes, nezavira se...apson ja se s tim nikdy nesetkal, ze by s emi nechtene zavrel a prudilo me to
Volivovej volej
Mistr volantu

Právě, mám to stejně. V téhle poloze má ukazováky zapřené o boky telefonu a to zároveň drží telefon stále v otevřené pozici.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Nemate na prodej nekdo nejakej DC telefon? Za LG optimus 2x bych dal tak 6k a za sgs2 7k.
Volivovej volej
Mistr volantu

Copak znamená "DC"?
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

DC - dual core, dvoujadro
quasimoto
Pan Řidič

Příspěvek od quasimoto »

Co kupit?

WIldfire S, Galaxy S Plus, LG Optimus Black?

Chcem normlany telefon s dobrou vydrzou (v ramci moznosti, 3G nepouzivam), na obcasne surfovanie a budem rad ked budu pouzitelne fotky (pre pripady ze nebudem mat fotak so sebou).

Najviac sa mi pozdava celkovo Galaxy, ale vraj halda v zozname len podla krstneho mena a nema ani LED diodu. WIldfire ma zas dost maly displej a tazko sa mi pise na nom...
Pajjoun
Mistr volantu

Příspěvek od Pajjoun »

Wildfire je nižší kategorie, takže ikdyž bych vždycky upřednostnil HTC, kvůli odladěnosti, tak v tomhle případě bych bral asi LG.
TSs
Odpovědět