řidičBOB píše:Diodu dobře řeší Android nějakou aplikací, která ukazuje obálky nebo podobné obrázky na displeji... Aplikace ale umí spolehliv vymlátit baterku telefonu během jedné noci...a telefon pak třeba ráno nebudí, bo je vybitý
Brácha má aplikačku, co mu rozsvicuje tlačítko lupy, když má sms nebo zmeškaný hovor. Baterku to nevybíjí, poněvadž to slabě bliká.
Mne osobne se tohle ale prici - instalovat do telefonu aplikace na veci, co by tam prece slo integrovat nativne. Nevim, v cem vyrobci vidi problem - resp. nekteri, kdyz u druhych to bez vetsich problemu jde.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
To já sem si na doinstalovávání věcí, který by tam bejt měli, už tak zvyknul, že mi to ani špatný nepřijde. Proto si kupuju telefony s otevřenym OS, aby mě to nemuselo trápit.
Já pořád instaluju jen věci, co fungují jako bonus, tedy nemají vliv na funkčnost telefonu samotného. Ono taky v samotném Sense už toho je plno. Trápilo by mě, že musím něco shánět, že musí pak třeba něco navíc zbytečně běžet na pozadí a tak.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""