Hon na piráty

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
goes
Elektro Expert

Re: Hon na piráty

Příspěvek od goes »

no holt vzdy se nedohodneme :)
Jacík
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jacík »

řidičBOB píše:Jacík: tady takový zákon samozřejmě platí. Akorát na jeho základě není možno zabavit věc v hodnotě milionů korun, kvůli porušení pravidel, za které hrozí sankce maximálně několik tisícikorun. A tak je to správně.
To jenom jeden úředník z magistrátu HK chce zabavovat rušičky při sankci max. do 10t Kč :D
Jasný, o tom zákonu samozřejmě vím, o zabavených autech se už napsalo dost, ale myslel jsem to zase s ohledem na Radkův výplod, že by za přestupek zabavoval auto třeba za 3 mega...
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

v tom duchu jsem to také psal... Zákon je a je nastaven správně. :D
250kW
195kW
100kW
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

Jacík píše:
řidičBOB píše:Jacík: tady takový zákon samozřejmě platí. Akorát na jeho základě není možno zabavit věc v hodnotě milionů korun, kvůli porušení pravidel, za které hrozí sankce maximálně několik tisícikorun. A tak je to správně.
To jenom jeden úředník z magistrátu HK chce zabavovat rušičky při sankci max. do 10t Kč :D
Jasný, o tom zákonu samozřejmě vím, o zabavených autech se už napsalo dost, ale myslel jsem to zase s ohledem na Radkův výplod, že by za přestupek zabavoval auto třeba za 3 mega...
prosim o presnou citaci toho, kde jsem napsal, ze bych "za přestupek zabavoval auto třeba za 3 mega". Nic takoveho jsem nepsal. Ze nerozumis psanemu textu je mi znamo, ale ze ti to cteni a chapani dela az takove problemy, to jsem netusil.

A protoze jsem "kamarad" tak ti rovnou napisu, co jsem psal. Bylo to "prave v takovych situacich by mela byt moznost nakopat takoveho hnupa do zadku, zabavit mu karu, prodat ji a penize odvest klidne do zumpy jmenem statni kasa. A bylo by. Byt asi pro nej koupe dalsiho nebude zadna velka ztrata."

Psal jsem o tom konkretnim pripadu, ne o nejakem prestupku. Takze se mi hluboce omluv a jdeme dal.
Jacík
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jacík »

goes píše: ne spravne to neni. je jedno jaka je hodnota nejake veci, pokud s ni porusujes zakony, ma ti byt odebrana. Kdyz budes strilet na verejnosti mezi lidi a nikoho netrefis a budes mit pistoli za 10mega s diamanty apod. tak ji taky nemaji zabavovat?
Co získáš odebráním zbraně/auta? Za 2 hodiny dotyčný může mít obojí nový. Zatímco když odebereš zbrojní/řidičský průkaz a dotyčný pak nadále používá zbraň/auto, už je možné ho zavřít...
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

Jacík píše:
goes píše: ne spravne to neni. je jedno jaka je hodnota nejake veci, pokud s ni porusujes zakony, ma ti byt odebrana. Kdyz budes strilet na verejnosti mezi lidi a nikoho netrefis a budes mit pistoli za 10mega s diamanty apod. tak ji taky nemaji zabavovat?
Co získáš odebráním zbraně/auta? Za 2 hodiny dotyčný může mít obojí nový. Zatímco když odebereš zbrojní/řidičský průkaz a dotyčný pak nadále používá zbraň/auto, už je možné ho zavřít...
to muze jit ruku v ruce se zabavenim te veci. Tudiz diky za tip, doplnime zadani o zabaveni veci, spolu s prislusnym opravnenim tu vec legalne uzivat.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

goes píše:Psal jsem o tom konkretnim pripadu, ne o nejakem prestupku.
Ale ten konkrétní případ je v rovině přestupkové.
250kW
195kW
100kW
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

řidičBOB píše:
goes píše:Psal jsem o tom konkretnim pripadu, ne o nejakem prestupku. Takze se mi hluboce omluv a jdeme dal.
Ale ten konkrétní případ je v rovině přestupkové.
bobe opet se stavis do role tiskoveho mluvci? vcera ses chvastal cestinou a ted nerozumis jednotnemu a mnoznemu cislu? ja mluvil o dane situaci, kde bylo v rychlem sledu spachano tech prestupku pomerne dost. Ne o jednom prestupku. Chapes ten malinky rozdil? No nechapes a ani to po tobe nechci.
Jacík
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jacík »

goes píše: prosim o presnou citaci toho, kde jsem napsal, ze bych "za přestupek zabavoval auto třeba za 3 mega". Nic takoveho jsem nepsal. Ze nerozumis psanemu textu je mi znamo, ale ze ti to cteni a chapani dela az takove problemy, to jsem netusil.

A protoze jsem "kamarad" tak ti rovnou napisu, co jsem psal. Bylo to "prave v takovych situacich by mela byt moznost nakopat takoveho hnupa do zadku, zabavit mu karu, prodat ji a penize odvest klidne do zumpy jmenem statni kasa. A bylo by. Byt asi pro nej koupe dalsiho nebude zadna velka ztrata."

Psal jsem o tom konkretnim pripadu, ne o nejakem prestupku. Takze se mi hluboce omluv a jdeme dal.
Ano, samozřejmě na tento konkrétní případ jsem reagoval. Vůbec nevíš, co se tam přesně stalo, co řidič přesně porušil, jestli někoho skutečně ohrozil, jestli neměl závažný důvpd ke spěchu a porušování předpisů, ale zabavoval bys mu auto za 2-4 mega...
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

Jacík píše:
goes píše: prosim o presnou citaci toho, kde jsem napsal, ze bych "za přestupek zabavoval auto třeba za 3 mega". Nic takoveho jsem nepsal. Ze nerozumis psanemu textu je mi znamo, ale ze ti to cteni a chapani dela az takove problemy, to jsem netusil.

Ano, samozřejmě na tento konkrétní případ jsem reagoval. Vůbec nevíš, co se tam přesně stalo, co řidič přesně porušil, jestli někoho skutečně ohrozil, jestli neměl závažný důvpd ke spěchu a porušování předpisů, ale zabavoval bys mu auto za 2-4 mega...
ty mas taky problem s prestupkem a danou situaci co? No koukam, ze to duneni je vazne jeste horsi co? No a ocividne cist taky neumis, kdyz nevis, ze ke spechu nemel zadny duvod. Mas to tam i uvedene.

hele jdi si uz hrat s malym, protoze ten je tak na urovni toho, kde ses schopnej komunikovat.
Odpovědět