si dělám prdel.............jen mě zajímá genealogie. Vůbec si nedělám iluze, že sám pocházím z rodové linie nějakejch "nadlidí". Právě tak trochu dělám na rodokmenu a mezi náma, žádná sláva to není Co se týče synka, tak to je zatím árijec se vším všudy.......očkávám od něj v budoucnu velké věci
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
Psycho vlk Wolf píše:To vím, že si děláš srandu. Čoveče já jsem byl do nějakých 5-6let blonďák. Pak jsem "ztmavnul". Tak aby to samé nepostihlo i synka.
Příroda si nedá poručit. Dominantní gen je dominantní gen.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
Černosi v amíkove a tento člen etnika by bez bielych ľudí, čo vybudovali štáty a vašinu z nich aj živia boli akurát tak v p... Ale to si nechcú priznať. Radšej si dodávajú sebavedomie agresivitou cez rap.
Volivovej volej píše:Jo, Áriec... jen aby to nakonec nebylo jinak...
co to sem proboha dáváš za video defektních negrů?
Nó, jen na ukázku, že být nějak moc bílý zase taky není úplně výhra.