Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
Re: Hon na piráty
Jezdi pomalejc, asi tě ta svžnější jízda moc stresuje 

Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem

Sjetej (nejspíš) psychicky labilní Švýcar je v kotlince příliš divnej úkaz na to, aby se tam uplatňovaly mediální tlaky...Brus píše:http://www.novinky.cz/krimi/247653-svyc ... minku.html
ve srovnání s Lacinou zajímavý rozsudek
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Lacina si za to může sám, vzal si špatné advokáty. Ti jeho advokáti nerozpoznali, že by pro něj bylo výhodnější, kdyby se přiznal. I když tomu sám nevěřím, rozpoznat to přece museli, vždyť ta svědectví museli znát z obsahu spisu, ale výhodnější pro ně bylo zapírat, protože pak trvá trestní řízení déle a oni mají víc peněz za víc úkonů. Lacina mohl mít také nižší trest, kdyby se přiznal.
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tys asi ještě nepochopil, že státní zástupce neprokazuje vinu pachatelovi nebo vinu pachatele laické veřejnosti, ale prokazuje vinu pachatele soudu. Ten úmyslný zločin Laciny byl soudu jednoznačně prokázán na základě výpovědi svědků. Lacina si měl sám uvědomit, že u soudu neobstojí jeho pohádka o tom, že přejel do pravého pruhu a nevěděl o té Mazdě, když bylo svědecky prokázáno, že pár vteřin předtím ukazoval na Mazdu fakáče. Vůbec nechápu, jak mohli advokáti Lacinu takhle blamovat a ještě ho v tom podporovat, vždyť museli dopředu vědět, že to prohrají.Weeper píše:Paráda, takže Lacina je už v chládku a odpočítává dny z 5 roků, poté, co neodhadnul polohu předjížděného auta (nic víc mu podle mého nejde prokázat, ať si řikaj mravokárci co chtěj). Zatimco fetka málem zabila pár lidí a vůbec nevěděla o světě jde na podmínku.Jsem zvědavej co bude příště
možná důvod k zamyšlenířidičBOB píše:Nejsu já divný...mám společný názor s ultimou

BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
A co třeba připustit fakt, že Lacina je nechtěl ze silnice vytlačit a tak prostě s tezí o úmyslném TČ nesouhlasil a v tomto směru své advokáty také instruoval. Jenom on totiž ví, co mu v tu chvíli běhalo hlavou a jenom on ví, zda chtěl nebo nechtěl.ultima ratio píše:Lacina si za to může sám, vzal si špatné advokáty. Ti jeho advokáti nerozpoznali, že by pro něj bylo výhodnější, kdyby se přiznal. I když tomu sám nevěřím, rozpoznat to přece museli, vždyť ta svědectví museli znát z obsahu spisu, ale výhodnější pro ně bylo zapírat, protože pak trvá trestní řízení déle a oni mají víc peněz za víc úkonů. Lacina mohl mít také nižší trest, kdyby se přiznal.
250kW
195kW
100kW
195kW
100kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele: