Slovenská kobra 11
Moderátor: řidičBOB
- Franta Lopata
- Letec
Re: Slovenská kobra 11
Na co šetřit, politici a úředníci žijí jen jednou. Vždy se škudlí tam kde nemá a utrácí se za nesmysly, ale to je všude stejné. Už mě to ani nepřekvapuje. Kde není odpovědnost, tam ani smrt nebere.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova. 

zas na to doplati nevinnigewehr píše:http://natankuj.sme.sk/c/6076299/polici ... ciest.html
tak v ramci setrenia dostali slovenski policajti nove auta na dialnice a rychlostne komunikacie... miesto toho aby z D1 v useku TT-BA spravili konecne regulerny usek dialnice kupuju policajtom po*oviny.

BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Neska sem byl "služebně" v Popradě (využil sem toho, že u nás sfátek, na Slovensku obyč prcden) a... mám tři zážitky:
1. Domů sem jel PP-ZA v odpolední špičce (pátek odpoledne, přes dušičkama, v Česku sfátek).... to ste neviděli, co se dělo v protisměru (směr Tatry, Košice)... nekecám, od Ružomberoka až do Diliny prakticky kompaktní stojící kolona.... uffff, ešče že sem tam jel ráno, kdy "to ještě jelo".... :vom:
2. Detektor radarů -viz samostatné vlákno
3. Proč to sem vlastně píšu: během ranní cesty ZA-PP nic, ale během odpolední cesty opačným směrem sem na těch cca 160km napočítal asi 20 hlídek Polície kolem cesty.... takovou hustotu sem už dlouho neviděl...
1. Domů sem jel PP-ZA v odpolední špičce (pátek odpoledne, přes dušičkama, v Česku sfátek).... to ste neviděli, co se dělo v protisměru (směr Tatry, Košice)... nekecám, od Ružomberoka až do Diliny prakticky kompaktní stojící kolona.... uffff, ešče že sem tam jel ráno, kdy "to ještě jelo".... :vom:
2. Detektor radarů -viz samostatné vlákno
3. Proč to sem vlastně píšu: během ranní cesty ZA-PP nic, ale během odpolední cesty opačným směrem sem na těch cca 160km napočítal asi 20 hlídek Polície kolem cesty.... takovou hustotu sem už dlouho neviděl...

Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
To si zvyknes, pravidelne stoja vtedy ked je najviac aut a na miestach kde je najviac znizenych rychlosti...cesta LM do ZA je ich zlata bana
Popod Strecno odmietam chodit prave kvoli nim a tomu neskutocnemu vymyslu s tromi pruhmi!!! Vzdy radsej chodim cez Terchovu, kto pozna ten vie;)

Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
No v SK má AR teprve posvícení. Nebýt BS, tak se v Čechách zaplatí občas nějaká ta pokuta, ale to co se děje občas na Slovensku to je něco. Trochu zajímavý mi na tom přijde, že někdy mám zážitek skoro jak pavproch a jindy projedu celé Slovensko od západu na východ a zpět a potkám jednu dvě hlídky.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem

Tak neska zase na otočku Poprad, doprava veskrze plynulá bez zácpy pod Strečnem.... halt všední den.... ale zase pro změnu na Djednotke u Vychodnej, směr LM kuntrola dálničních nálepek.... (mám, celoroční) 

neska odpoledne (mlha jak prase), vjezd do tunelu Borik od PP (je tam 80) - dva v zelených vestách a trojnožka s foťákem.... 

tam stavaji casto, ale vetsinou jen kontrola DZ... jinak diky za tip, vetsinou tam ani neubiram 

BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW