Hlavně, že se to obešlo bez následků.
 Hlavně, že se to obešlo bez následků.Lyžárna
- Franta Lopata
- Letec
Re: Lyžárna
Tak to je nemilé.  Hlavně, že se to obešlo bez následků.

Hlavně, že se to obešlo bez následků.Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.  

ad svoboda lyzovani: myslim ze nejpohodovejsi atmosfera a nejmene omezeni vladne zatim ve francii...řidičBOB píše:pavrpoch: furt to není Švajc, kde Ti měřej rychlost na svahu... I když vloni jsem to viděl už i v IT
btw...nemeli by jste nakej tip na lyze, ktery dobre podrzej kratkej-stredni oblouk na sjezdovce a soucasne budou rozumne pouzitelny i mimo sjezdovku?
zatim mi byly doporuceny tyhle: http://www.dynastar.com/CZ/CZ/legend-85 ... eeski.html
R4...258k
R3...261k
EV...264k
						R3...261k
EV...264k
scott crusair nebo exploreair - to je mňamka....  mám oboje, tak vím....  

Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
honziss: nejlepsi toho druhu byly Metrony od Atomicu, bohuzel uz se nedelaji. dlouho jsem si lyze pujcoval, parkrat mi misto Metronu byly nabidnuty nejake Volkle a Solomony. poradne nefungovaly ani jedny. tak jsem pak sehnal Metrony z posledniho roku vyroby, kdy je fabrika vyrobila na zakazku pro nejakeho bohateho rusa, ktery jich objednal vagon. tak alespon pravil prodejce  . tim ale jejich dostupnost skoncila.
. tim ale jejich dostupnost skoncila.
scotty mam v planu vyzkouset jakmile na ne narazim nekde v pujcovne.

. tim ale jejich dostupnost skoncila.
. tim ale jejich dostupnost skoncila.scotty mam v planu vyzkouset jakmile na ne narazim nekde v pujcovne.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
						V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Byl. Jako je to hodně prudký, ale naštěstí docela krátký. To ta černá naproti na kopci neni sice tak sklopená, ale je o to delší a tam sem opravdu už nemohl a to si myslím, že mám ze skialpů skákaný oblouky v marastu docela obstojně natrénovanýFranta Lopata píše:Sjezd Harakiri, Mayrhofen v Zillertalu, Rakousko. Byl už někdo?

Ford Focus II. kombi 2.0i 107kW Titanium
Co byste doporucili jeste tedka na rychlo na silvestra ? Neco levneho a pekne lyzovani (eventuelne i se slusnym snowparkem).

se obávám, že na pilvestra už maj všude plno...

ale abys neřek, že sem neporadil - tady u nás v beskydech si lidi fest chválí (já chodím do kopce po svých, takže nevím) Ski Bílá.... hned u vleku je velký areál hotelu Rozkrok nebo Pokrok nebo jaxe to menuje, třeba tam ešče něco maj volnýho.... jinak v obci Bílá je pár dalších možností ubytování

- Franta Lopata
- Letec
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.  

Bílá není špatná, ale když není moc sněhu, tak to neumí pořádnne upravit, fronty sice bývají, ale díky 4 sedačce to jde rychle, závodní sjezdovka bývá volnější, je taky lepší a rychlejší, nemotají se tam pod nohy začátečníci.

2.016V 99kW