julius7 píše:Všetky body sú pri súčasnom mainstream názore politiky EÚ a následne politiky vazalských štátov brané ako rasizmus.A riadená natalita ako genocída...

....tomu už nějak nehovím...........asi jsem divnej, ale mě prostě přijde zcela normální člověka kterej je blbej vzdělávat, u člověka kterej neumí makat mu ten návyk vypěstovat, a u člověka, kterej zkrátka nechápe, že nemůže mít víc faganů než uživí se postarat o to, aby tomu tak nebylo. A když to někdo nechce pochopit dobrovolně, tak k tomu holt bude muset bej donucenej. Já navíc neřikám, že by ten můj program byl jen pro cikány, to vůbec ne. I mezi našincema se najde dost odpadu. Proto ta selekce. Zkrátka výběr. Viděl bych to v kostce asi takhle:
Každý obyvatel bez vyjímky se dostaví na příslušný úřad, který by za tímto účelem vzniknul, kde během řízeného pohovoru s komisařem prokáže dostatečnou znalost jazyka a kultury, ukáže doklady o získaném vzdělání atd. a pude zas dom. Ostatní informace týkající se pobírání různých dávek, odpracovaný roky, průběh pracovního života, kriminální minulost atd. již dávno evidují jiné instituce. Následně komisař vyhodnotí aktuální situaci a perspektivu každého jedince a dle potřeby zařadí a odešle do programu příslušného zacházení. Samozřejmě, že příslušné programy by nebyly dobrovolné nýbrž povinné a se zvláštními režimy. Předpokldám, že po několika letech v s výjimkou programu detenčního by se v případě dobrých výsledků tito lidé vraceli zpět do společnosti, klidně i s nějakým motivačním bonusem a nějakou formou ochrany pro jejich restart.