Jak víte s plukovníkem je to nahnuté a momentálně mu jde o život. Byla na něj vypsaná odměna, plukovník uprchl a v médiích ticho po pěšině. Tudíž osud plukovníka je v tuto chvíli nejistý, nicméně nejspíš dopadne jako Saddám.
Dále jsem zvědav na jakém místě ve světovém žebříčku nejbohatších států světa bude Libye rok či dva. V současné době je to pěkné 58. místo. Viz http://www.worldsrichestcountries.com/
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
na lybijskej lid seru jak na placatej kámen, ale plukovníka jsem vždycky měl za jednoho z posledních mohykánů mezi diktátorama, který se s nikým a s ničím neserou
To mě jde spíše o to, že ti co utekli a teď v Evropě žádají o azyl. To jsou ty oběti. Takhle mohli zůstat doma a mít levný benzín a skoro vše zadarmo. Většina z nás má svého oblíbence.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
tak já předpokládá, že všichni ti co zdrhli již byrzy budou deportováni zpět, neboť "zlej" plukovník už nebude a tudíž není žádnej důvod k emigraci a poskytování azylu . A že plukovník už měkne bylo vidět, když nakonec nenechal popravit ty bulharský zdravotní sestry, to byl jasnej signál