Menšinový koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Smyl Flek z Nohavic
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Re: Menšinový koutek

Příspěvek od Smyl Flek z Nohavic »

Přehnal. Protože do toho, kdo s kým spí a co u toho dělá, v případě že jde o dobrovolnou činnost obou (všech) zúčastněných, nikomu nic není. Právě proto píšu, že ty pochody nechápu.
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

merlin píše:
Pickuper píše:13.8. nás taky čeká velká událost.......pochod deviantů skrze Prahu dokonce pod záštitou primátora :ymsick:
tak to si vazne trochu prehnal...
je mi líto, ale pro mě deviace zkrátka vždycky znamenala odchylku ;) A jistě se shodnem, že tihle lidé jsou zkrátka a dobře odchylní od toho, co je považováno za normální. A jsou-li odchylní, jsou zaroveň i devianty. Hájek to vystihl naprosto přesně...tyhle pochody jsou plivancem na model tradiční rodiny, tak jak ji vyznává bílý středoevropan. Pro mě je homosexualita jakýmsi dekadentním projevem přírody, se kterou se sice nedá nic moc dělat, nicméně rozhodně není třeba ji stavět nějaké piedestaly. Btw: nějak si nemůžu vzpomenout na nějaký významný společenský přínos buzerantů majoritní společnosti..... :-? už vím přeci AIDS :ymhug:
http://www.lidovky.cz/vice-nez-polovinu ... _domov_pks B-)
Niko nadžanel ko kerdža
Smyl Flek z Nohavic
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Plivancem na model tradiční rodiny, kterou vyznává bílý středoevropan, je jakýkoli rozvod. Přesto je kupodivu právě bílý středoevropan v porovnání s jinými kulturami k tomuto snad vůbec nejtolerantnější. Čím to je?

A proč by nemohly existovat i netradiční modely, pokud se prokážou jako funkční a pro vývoj společnosti zcela nezávadné?
(Moucha)
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

tak aktuální rozvodovost je zcela jednoznačně determinována absencí správných vzorů, vštěpováním správných názorů a hodnot již v dětství a učení nápodobou. Za vším stojí ten aktuální společenský marast, ve kterém se mnoho jedinců špatně orientuje a výsledkem jsou potom kroky často unáhlené, jako například rozvod. A lidé, kteří by měli jít příkladem jsou sami jen latrínou morálních hodnot. Když už vzývat model tradiční rodiny je třeba jít příkladem jako svého času činil Goebbels, Speer či později Lux B-) .
Niko nadžanel ko kerdža
Smrťák
Letec

Příspěvek od Smrťák »

Had LUX?
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
Smyl Flek z Nohavic
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

A co když je ten model rodiny jen koncept uměle vytvořený za nějakým vyšším nespolečenským účelem? Např. potlačení individuality a tím snažší ovladatelnost, manipulace ze strany autorit, nižší míra vzpupnosti a vyzývavosti, snaha každého obyčejného člověka obtěžkat závazky..? Rodiny přece zbrzdily už tolik politických rebelantů a hrdinů... B-)
(Moucha)
Smrťák
Letec

Příspěvek od Smrťák »

:ar!
Honza42
Letec

Příspěvek od Honza42 »

Smyl Flek z Nohavic píše:A co když je ten model rodiny jen koncept uměle vytvořený za nějakým vyšším nespolečenským účelem? Např. potlačení individuality a tím snažší ovladatelnost, manipulace ze strany autorit, nižší míra vzpupnosti a vyzývavosti, snaha každého obyčejného člověka obtěžkat závazky..? Rodiny přece zbrzdily už tolik politických rebelantů a hrdinů... B-)
Funkční rodina je základem pravicově orientovaného svobodného státu. Představuje jednotku relativně nezávislou na státu (což je žádoucí), protože naprostou většinu běžných problémů je schopna vyřešit sama. Je základem stability společnosti, udržuje a přenáší tradice a morálku s generace na generaci.

Proto je rodina úhlavním nepřítelem totalitních režimů. Potřebují ji rozvrátit, aby byli jedinci separováni a tak zcela závislí na státu. (bydlení, nemoc, stáří, ekonomické problémy). Vykořenění jedinci bez názoru jsou snadněji zpracovatelní, vytrácí se historická zkušenost atd, atd. Rodina navíc představuje názorově i ekonomicky uzavřenou skupinu, do které stát "nevidí", což je pro totalitní režimy nepřípustné.

Jaký projekt v tomto ohledu představuje EU, nechť si každý zodpoví sám.
Psycho vlk Wolf
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psycho vlk Wolf »

Pickuper píše:
Psycho vlk Wolf píše:Picku, jmenuje se Berwick ;)
Wolfe, jmenuje se Breivik.....pseudonym Berwick použil jen proto, aby ho s těma materiálama nikdo nespojil dřív než to bude vhodné ;)
V tom případě ten pseudonym také používají media a celkem často. Aspoň podle pana Googla, který našel na jeho pseudonym více odkazů. ;)
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp

Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
Smrťák
Letec

Příspěvek od Smrťák »

Rasistické svině + 5 mačet = spravedlnost :D
Odpovědět