to je mocřidičBOB píše:Nomen OmenWeeper píše:npor. Bc. Jaroslav Přinesdomů
Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
Re: Hon na piráty
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III 
Fordem tam, vlakem zpátky!
http://auto.idnes.cz/autem-do-zahranici ... tomoto_fdv
kdo takový články platí? to mi neříkejte, že můžou napsat jen tak...
co by nemohli 
ty vole, to je psaný jak nějakej příběh z LEO ČteníDeli píše:http://auto.idnes.cz/autem-do-zahranici ... tomoto_fdv
Stahuji okénko a čekám. Seskakuje ze silné yamahy, sundavá rukavice a rázně přistupuje ke dveřím. Štít helmy má zvednutý, vidím mu dobře do tváře.
.....na konci už jen chybí, že nechtěl pokutu, protože se spokojil s tím jak jí nebo jemu vyleštil vejfukJe mladý, nejvýš 30 let, modrá uniforma s pistolí, zásobníky, teleskopickým obuškem, na nohou černé naleštěné boty. Docela by byl sympatický. Ale tváří se rozhodně a přitom nerozeznám žádné emoce. Je perfektně vycvičený a nadrilovaný. Jak voják cizinecké legie.
Niko nadžanel ko kerdža
2.0i 107kW
Hulan asi něco hulil... „V případě překročení rychlosti o více než třicet kilometrů v hodině hrozí řidiči odebrání řidičského průkazu na místě,“ okomentoval možný přestupek policejní mluvčí Tomáš Hulan.
Myslim, že případy, kdy se dá odebrat řidičák na místě jsou jasně zákonem stanoveny a rychlost mezi nima určitě neni.
Myslim, že případy, kdy se dá odebrat řidičák na místě jsou jasně zákonem stanoveny a rychlost mezi nima určitě neni.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
Vypada to spis jakoby spis Petr Pravda mel nejakej homoerotickej sen s dominantnim akterem v hlavni roli.Deli píše:http://auto.idnes.cz/autem-do-zahranici ... tomoto_fdv
Nemám nic proti rychlé jízdě po dálnici a navíc 160km/h za rychlou jízdu ani nepovažuju, ale zrovna tenhle konkrétní člověk (A.T.) zrovna moc sympatický není, takže mu tu pozornost debilů z Blesku docela přeju..
Naposledy upravil Mr.Semtex včera, dnes a zítra, celkově neupraveno 3x
A kolik ukazovala ručička na tachometru Trpišovského ferrari v okamžiku, kdy vyrazil z tunelu a pokračoval po okruhu? Určitě nejméně 160 km/h, pravděpodobně ale i mnohem víc! Tohle auto totiž dokáže jet rychlostí až 310 km/h!
Tahle myslenkova konsturkce mi neco pripomina. Lacina taky naboural do Mazdy umyslne. Ridici sluzebnich aut se totiz ke sverenym vozum chovaji humpolacky.
A víš, že máš asi pravduPickuper píše:ty vole, to je psaný jak nějakej příběh z LEO Čtení.... prej
Stahuji okénko a čekám. Seskakuje ze silné yamahy, sundavá rukavice a rázně přistupuje ke dveřím. Štít helmy má zvednutý, vidím mu dobře do tváře......na konci už jen chybí, že nechtěl pokutu, protože se spokojil s tím jak jí nebo jemu vyleštil vejfukJe mladý, nejvýš 30 let, modrá uniforma s pistolí, zásobníky, teleskopickým obuškem, na nohou černé naleštěné boty. Docela by byl sympatický. Ale tváří se rozhodně a přitom nerozeznám žádné emoce. Je perfektně vycvičený a nadrilovaný. Jak voják cizinecké legie.
Beztak si přál aby ho ponížil, protože je to zlobivej kluk...