Politický koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
jerry
Letec

Re: Politický koutek

Příspěvek od jerry »

Snad se po 40 letech po pádu komunismu najde někdo jiný než bývalý komunista a agent StB nebo bývalý komunista a voják ČSLA.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Už sem to tu spal, že taky ex-komanče ńemusím, ale že mě PP mile překvapil a překvapuje (nechová se tak), pokud bude kandidovat, budu ho volit zas. Ale dyž nebude, tak Burešovi to tam rozhodně NEhodím.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

pp: ano, mám to stejně. Nejsem z PP nadšený, resp. z jeho minulosti, ale na rozdíl od jiných komoušů, si něco pro demokracii odpracoval. A ten jeho komunistický hřích zase nebyl takový, jako se nám tady snaží někteří vnutit.
Když to srovnám třeba s Oldou (ať se nebavíme pořád jenom o té kryse Burešovi), tak ten nemá problém vykládat o tom, jak to měli někteří spisovatelé před revolucí těžké a jak byli persekuováni. A dobře mu to řekl v tom sál ten jeden, že on zrovna v té době udával za 500 Kčs své kamarády STB.
Tomu říkám hroší kůže.
Bureše volit nikdy nebudu. Ale tam je otázka, aby proti němu byl silný kandidát, protože jeho ANOvce k volbám přijdou a svého spasitele budou volit, i kdyby nafta stála 160 korun.
Ta druhá skupina ovšem volit nepůjde, pokud ten kandidát nebude zajímavý.
270kW
195kW
107kW
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Kdyby mi někdo řekl v roce 89, že tohle budeme řešit za skoro 40 let, tak bych bych byl vsadil všechno, že ne. Naštěstí mi takovou sázku nikdo nenabídl. Teď bych chodil nahatej a bývalí komouši na Hradě a ve Strakovce by se mi smáli. Ale snad to dopadne jednou líp.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

ale podívej v D, vždyť je to tam stejné, akorát místo komoušů, to jsou náckové...taková je prostě doba. Lidé se mají dobře, neznají bídu a hlad a tak jim jebe na 3:0
270kW
195kW
107kW
Odpovědět