Dnes sem jel Horomerice - Budejovicka za 10kwh. Do mesta a okoli to bude genialni a tech 400km je realnych.
Vadi mi ze to musim startovat cudlikem, nestaci zaradit D.
Mam premium plus winter paket, byla to skladovka, za sebe bych tam chtel jeste ten paket asistentu a matrixy.
Ale to premium je uz ok. Docela vysoko se v tom sedi, sedacku mam co nejniz a stejne sem vysoko. A to si v jinych autech nedavam sedacku az na zem.
Elektromobily a vse kolem nich
Re: Elektromobily a vse kolem nich
2026 Ford Puma Gen‑E 123kw/46.8kwh | 2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw | soon Audi Q6 e-tron 315kw
Holt není Puma jako Puma. Tahle byla se správným posedem https://www.tradeclassics.com/auctions/ ... cing-puma/
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
vždyť to bylo jízdně i motoricky hodně tragické auto 
Použitelná byla ta 1.7 VCT, ale také nejvíc problematická.
Použitelná byla ta 1.7 VCT, ale také nejvíc problematická.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
Svezl jsem se s ním před hodně lety krátce, ale dojmy jsem měl tehdy pozitivní. Zábavné, hbité auto na okresky. Koukal jsem po dojmech jiných a potvrzují moji zkušenost https://www.autickar.cz/clanek/ford-pum ... -chuligan/
Naposledy upravil(a) jerry dne stř 07 říj 20:22, celkem upraveno 1 x.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
dk píšu, že 1.7 VCT byla použitelná. Nic moc dynamika, ale dalo se...
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
Dnes mám první zkušenosti s autonomním řízením Tesly po Praze a musím říct, že jsem z toho dost zklamaný a chci napsat nějaké postřehy. Zatím s tím mám jen asi 15km, takže jsem mohl mít smůlu.
+ super předvídání. Pokud vidí v úzké ulici protijedoucí auto či cyklistu a má možnost zařadit se a nechat jej projet, udělá to. Nevím jak moc to pracuje s tím jestli je místo i dál na poslední chvíli, ale dnes to bylo perfektní
+ při rozjíždění se v koloně to reaguje na auta více vepředu a začne se rozjíždět ještě než zareaguje auto bezprostředně před
- neodbočuje to doprava na zelenou šipku
- na všech ulicích s 30, kde jsem dnes jel, chtělo jet auto ~20
- obecně jízda pod rychlostní limit i když mám nastavený offset 10% a rychlost s ohledem na okolní auta. I tak jedeme 48 na 50 a auto před odjíždí
- šíleně pomalá jízda při odbočování. Tam kde se dá jet bezpečně a komfortně 35 jede auto sotva 20
- šíleně se to leká chodců. Čtyřproudová silnice s limitem 50, zelená na semaforu a auto jemně ťuklo do brzd když projíždělo okolo chodce, který čekal na semaforu. Nakonec jsme zpomalily jen třeba o 3 km/h, ale vylekalo mě to a už jsem čekal full brzdy
- zbytečné brždění na oranžovou. Jakože tvrdý brzdy, který naštěstí nepřekvapily auto za mnou. Na semaforu čekalo hodně chodců a další přicházeli. Asi nějaký extra safe režim kvůli chodcům
- v zatáčce to mírně najelo do cyklopruhu. Žádný cyklista poblíž, ale bylo to zbytečný
- držení se u středové čáry vlevo. Všimnul jsem si to na silnici kde jsou dva pruhy v jednom směru a vpravo byl cyklopruh, tak možná kvůli němu. Žádní cyklisti tam ale nebyli
Šipku snad brzy implementují. Většina ostatních výtek se dá shrnout pod příliš opatrný. Jsem zvědavý, jestli to bude lepší o víkendu s méně auty. Celkově se asi nedá Tesle přílišná opatrnost vyčítat, když po letech snažení dostali příležitost to v eu spustit. Nicméně teď je to za mně nepoužitelný. Stresuje mě to a kdybych do toho nezasahoval, tak i řidiče okolo.
+ super předvídání. Pokud vidí v úzké ulici protijedoucí auto či cyklistu a má možnost zařadit se a nechat jej projet, udělá to. Nevím jak moc to pracuje s tím jestli je místo i dál na poslední chvíli, ale dnes to bylo perfektní
+ při rozjíždění se v koloně to reaguje na auta více vepředu a začne se rozjíždět ještě než zareaguje auto bezprostředně před
- neodbočuje to doprava na zelenou šipku
- na všech ulicích s 30, kde jsem dnes jel, chtělo jet auto ~20
- obecně jízda pod rychlostní limit i když mám nastavený offset 10% a rychlost s ohledem na okolní auta. I tak jedeme 48 na 50 a auto před odjíždí
- šíleně pomalá jízda při odbočování. Tam kde se dá jet bezpečně a komfortně 35 jede auto sotva 20
- šíleně se to leká chodců. Čtyřproudová silnice s limitem 50, zelená na semaforu a auto jemně ťuklo do brzd když projíždělo okolo chodce, který čekal na semaforu. Nakonec jsme zpomalily jen třeba o 3 km/h, ale vylekalo mě to a už jsem čekal full brzdy
- zbytečné brždění na oranžovou. Jakože tvrdý brzdy, který naštěstí nepřekvapily auto za mnou. Na semaforu čekalo hodně chodců a další přicházeli. Asi nějaký extra safe režim kvůli chodcům
- v zatáčce to mírně najelo do cyklopruhu. Žádný cyklista poblíž, ale bylo to zbytečný
- držení se u středové čáry vlevo. Všimnul jsem si to na silnici kde jsou dva pruhy v jednom směru a vpravo byl cyklopruh, tak možná kvůli němu. Žádní cyklisti tam ale nebyli
Šipku snad brzy implementují. Většina ostatních výtek se dá shrnout pod příliš opatrný. Jsem zvědavý, jestli to bude lepší o víkendu s méně auty. Celkově se asi nedá Tesle přílišná opatrnost vyčítat, když po letech snažení dostali příležitost to v eu spustit. Nicméně teď je to za mně nepoužitelný. Stresuje mě to a kdybych do toho nezasahoval, tak i řidiče okolo.
Videl sem naky videa.. ale sem radsi ze je to posrany nez aby to nekoho zabilo. Teslisti obecne jezdi divne casto..
K Pume, Budejovicka -> Holesovice 6kwh
Pak ale domu jiz za 14, jel sem v ramci moznosti rycheji a je to do kopce no.
K Pume, Budejovicka -> Holesovice 6kwh
Pak ale domu jiz za 14, jel sem v ramci moznosti rycheji a je to do kopce no.
2026 Ford Puma Gen‑E 123kw/46.8kwh | 2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw