Politický koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Lachende Bestien
Letec

Re: Politický koutek

Příspěvek od Lachende Bestien »

Ani jeden odkaz o genocidě / přerozdělování majetku druhých islamisty?

Spíš jste si spletl "islamisty" se "sionisty" s přihlédnutím k eskalujícím vojenským útokům na civilisty, zabírání území a množení ilegálních osad židovských agresorů na prostředním záchodě.

Nakonec na "-ismech" nezáleží, viz. výše. Prostě agresivní a násilniční paraziti a vyděrači realizují své představy o fungování lidské společnosti a zatím jim to prochází.

Třeba se lidi vzpamatujou, až zanedlouho začnou řádit autonomní superinteligentní é-jájové a prostřednictvím hackování na počítačích závislé klíčové infrastruktury/finančních operací a ovládáním ozbrojených humanoidní robotů, rojů dronů aj. vojenské techniky budou rozvracet různé státy mnohem víc než všichni za "-ismy" schovaní (sebe)destruktivní paraziti. Jestli ale už nebude pozdě. :!!
"Veškeré kvaltování toliko pro hovado dobré jest." J. A. K.
Každý den umírá po nárazu auta násilnou smrtí cca 3000 lidí - hlavně chodců, cyklistů a motorkářů.
Čím víc zbraní, tím větší mír!
CEO - Cheat Execrative Offender
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Už se to někdy některému z prezidentů povedlo?
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/prez ... domaci_aoc
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Volit je právo každého jednotlivce. Nikoliv povinnost.
Já třeba volit také nepůjdu, protože prostě nemám koho. Poté, co předvedla v Pze ODS, je volit prostě nemohu a nikoho jiného volit, z různých důvodů, nechci.
Jako mezi námi - kritizovat prezidenta za to, že nepůjde ke komunálním volbám, je zoufalá ubohost.
270kW
195kW
107kW
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Bobe, někdo tu prezidenta kritizoval? Ptal jsem se, zda někdo z minulých prezidentů také v minulosti nevolil?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

ale no tak - na tenhle styl dětinské diskuze jsi dost starý a docela vzdělaný ;-)
270kW
195kW
107kW
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Jen proto že senát funguje jako velmi dobrá anti-Bureš pojistku, pudu to tam proti němu zase hodit, ale na komunální sa asi též vyséřu...
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Senát na P2 nemáme letos tuším.
270kW
195kW
107kW
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Díák za podnět, jaxe o to vůbec nezajímám, taxem si bez ověření myslel, že letos i u nás senát, ale NE = tak to na to prdím komplet jako president.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

řidičBOB píše: ↑dnes, 12:06 ale no tak - na tenhle styl dětinské diskuze jsi dost starý a docela vzdělaný ;-)
A proč? Já už tradičně volím jen občas, tak mě zaujalo, jak si Pavel dodal odvahy a taky na to hodil bobek. Nevím, zda si to někdo jiný troufnul, za své zkušenosti vím, že lidi nemají moc rádi nevoliče. Že si myslím, že by si národ 37 let po 89 zasloužil ve vedoucích funkcích lidi, kteří se neušpinili s minulým režimem, toť jiná. Je ostuda, že jsme nebyli schopni nikoho takového najít. Možná i proto jsme tam, kde jsme.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

V D takový problém nebyl a kde jste? :-)
Nemyslím si, že v tom je zakopaný hund.
EDIT: a vlastně ne jenom v D.
270kW
195kW
107kW
Odpovědět