Rychlodotazy

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Stepan
Letec

Re: Rychlodotazy

Příspěvek od Stepan »

Hale všemožný kryptoměny, dluhopisy (...) to je všechno prdel. Tady u nás jeli ještě nedávno f2f scamy.

Jednou jsem chytil u babky 80+ v kuchyni zmrda, jak jí prodává neomezená data od O2 za 3k měsíčně nebo co to bylo za bordel.
Tak jsem se babky ptal, jestli jí to k tomu jejímu Aligátoru nebude trošku nahovno. Ale babka říkala, že je pán je milej, pán říkal, že už chybí jenom pár podpisů a až nepříliš implicitní upozornění na možnost úrazu ho přimělo k odchodu... :ymblushing:
Podruhý se babka meziřečí přiznala, že přišel nějakej mladej kluk, že je z Kauflandu, provádí dotazníkové šetření spokojenosti s akčním letákem až dal babce vzorek voňavky zdarma a bába jemu dvojku protože menší neměla.
Potřetí jsem málem na příjezdovce srazil nějakýho dementa, tak jsem to šel vyšetřovat a vypadlo z něj, že nabízí seniorům výhodné výměny okapů. No dobrý, tak haha, kluk byl docela otevřenej a vypadlo z něj, že je to uplně ez. Vyjedeš si to z katastru podle data narození (aby byla zajištěna zmatenost), podle vlastnictví nezatížený nemovitosti (aby byla zajištěna platební morálka), pak to voběhneš, nelegální to neni, geronti ví hovno co to má stát a dost možná se ani mladým nepřiznají protože jim bude hanba...

Tak jsme babičku museli proškolit :)
black on black, petliter, jebem na too :ar!
abgx1
Letec

Re: Rychlodotazy

Příspěvek od abgx1 »

Ved aj toto bol f2f scam, financny poradca...
Odpovědět