IT poradna

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
pavproch
Letec

Re: IT poradna

Příspěvek od pavproch »

Tak, roztěkaný geront si zase zadělal na potenciální poblémy. Cache v Chromu + historii atd. občas mažu, ale celých ca 10 let jsem vždycky nechával a nemazal cookies a hesla (abych si při brouzdání po webu ušetřil práci s nastavováním/přihlašováním atd. tam kde sem už jednou byl).
Dneska sem zase mazal ale bohužel mi předtím ujela ruka s myškou a odfajkovala i ty sušenky, pak byl enter a až potom mi došlo, co sem zase zbrkle udělal za kravinu.
Na běžné weby (např. i sem) se mi prozatím daří se znova přihlásit, ke svým penězům v bance se taky dostanu, ale čekám trable.... holt geront a lepší to už nebude.
Ale má to i svou světlou stránku: Není to tak dávno, co jsem se nejen tady rozčuloval, jak moje Win11Pro na ty roky nabobtnaly (už si to nepamtuju přesně, ale z původních nějakých 35GB na víc než padesát, myslím tím jen systémové soubory) a jestli se s tím nedá něco dělat. Nenašel sem ale pro mě (PC pololama) schůdnou cestu. No, a fčíl po tom lapsu sem si NATO zpoměl a kuknul se NATO znova - systémové soubory už jsou zase jen něco málo přes 35GB. Ty jo, to bych nikdy (= PC pololama) neřek, že sušenky za deset let = 15 GB dat....
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
pavproch
Letec

Re: IT poradna

Příspěvek od pavproch »

Pořád dokola tady brojím proti AI (zapáleně ale laicky), každá zpráva, že je někdo se mnou v tomhle zajedno potěší, teda téměř každá:
Americký prezident Donald Trump tvrdí, že „on sám představuje dostatečnou pojistku proti nevyzpytatelné umělé inteligenci“, píše agentura AP.
To je zřejmě asi zrovna ta "téměř každá".... :D
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Odpovědět