Tak, roztěkaný geront si zase zadělal na potenciální poblémy. Cache v Chromu + historii atd. občas mažu, ale celých ca 10 let jsem vždycky nechával a nemazal cookies a hesla (abych si při brouzdání po webu ušetřil práci s nastavováním/přihlašováním atd. tam kde sem už jednou byl).
Dneska sem zase mazal ale bohužel mi předtím ujela ruka s myškou a odfajkovala i ty sušenky, pak byl enter a až potom mi došlo, co sem zase zbrkle udělal za kravinu.
Na běžné weby (např. i sem) se mi prozatím daří se znova přihlásit, ke svým penězům v bance se taky dostanu, ale čekám trable.... holt geront a lepší to už nebude.
Ale má to i svou světlou stránku: Není to tak dávno, co jsem se nejen tady rozčuloval, jak moje Win11Pro na ty roky nabobtnaly (už si to nepamtuju přesně, ale z původních nějakých 35GB na víc než padesát, myslím tím jen systémové soubory) a jestli se s tím nedá něco dělat. Nenašel sem ale pro mě (PC pololama) schůdnou cestu. No, a fčíl po tom lapsu sem si NATO zpoměl a kuknul se NATO znova - systémové soubory už jsou zase jen něco málo přes 35GB. Ty jo, to bych nikdy (= PC pololama) neřek, že sušenky za deset let = 15 GB dat....
IT poradna
Re: IT poradna
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Re: IT poradna
Pořád dokola tady brojím proti AI (zapáleně ale laicky), každá zpráva, že je někdo se mnou v tomhle zajedno potěší, teda téměř každá:

To je zřejmě asi zrovna ta "téměř každá"....Americký prezident Donald Trump tvrdí, že „on sám představuje dostatečnou pojistku proti nevyzpytatelné umělé inteligenci“, píše agentura AP.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.