Pesimista ve mně: Moc si od toho jejich kličkování neslibuju, třeba ale příjemně překvapí...Dobrý den,
děkujeme, že jste nás kontaktovali.
V této souvislosti jsme již kontaktovali našeho dodavatele se žádostí o prověření situace. Po obdržení jeho vyjádření Vás budeme kontaktovat a informujeme Vás o dalším postupu.
Děkujeme za trpělivost a pochopení.
S pozdravem
Jaroslava Fignárová
S větrem ve vlasech....
Moderátor: řidičBOB
Re: S větrem ve vlasech....
Jejich prvotní reakce (od živého člověka, automatický email generovaný AI jako by nebyl):
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Tak, první pozitivní efekt teho mého přešlapu s runderem (prozatím nic nového/žádný vývoj, dyž nic už nebude, tak to holt naliju do kanálu) = vyjednal sem si "vynikající" slevu přímo u Ing. Vejvody (MillersOils), fčíl tam u nich kupim zaručeně pravý 5l kanistr CFS = spolu se zbytkem co mám v 20l sudu mi to fpoho vynde do nejbližšího servisu (zbývá 3 kkm) a pak u něj zase kupim celý další 20l sud s tou "vynikající" slevou. (Vynikající = skoro to srovnává tu - dnes už vím - PODEZŘELE - nízkou cenu u rundera).
Afterthought = mám ešče jednu olejářskou otázku k temu "vyliju do kanálu":
Napadlo mě totiž to nevylít do kanalu, ale postupně spotřebovat (= ca 3 roky/sezony, každý rok potřebuju 1,4l) v mojem Forrestovi Gumpovi (STIGA Estate 3098H s motorem Briggs and Stratton), do kerého normálně liju tohle.
Co myslíte, bylo by to velké riziko pro ten motor od Briggse?
(Quli tomu, že je to pšonský/čankajšský šmejd s bůhvijakým SAE/teplotní odolností/mazivostí...)
Napadlo mě totiž to nevylít do kanalu, ale postupně spotřebovat (= ca 3 roky/sezony, každý rok potřebuju 1,4l) v mojem Forrestovi Gumpovi (STIGA Estate 3098H s motorem Briggs and Stratton), do kerého normálně liju tohle.
Co myslíte, bylo by to velké riziko pro ten motor od Briggse?
(Quli tomu, že je to pšonský/čankajšský šmejd s bůhvijakým SAE/teplotní odolností/mazivostí...)
- GeneHawkins
- Letec
Nic proti otázkám, ale kdybys to psal normálně, možná by to někdo četl...
kornel píše: ani divá svina nevie čo za druh oleja v tom fejku reálne je... vôbec to nemusí byť ani len motorový olej, ale niečo čo sa absolútne požadovanými vlastnosťami pre motorové oleje, zdaleka k nim ani len nepribližuje.
Nerobil by som to
pavproch píše:Dík, takže kanál.
Jo, vážně zvažuju čostýmurobím dyž ta reklamace/vrácení (nejen jim ten fejk ale i mně penys) u rundera nevyjde. Napadlo mě to věnovat někerému z mých známých aftoměchaniků, ale hned sem to kategoricky zavrhnul (= mohlo by to opravdu napáchat škody v jakémkoli motoru u kteréhokoli hejla), vylít to do kanálu je (i pro mě) prasárna + hodit do popelnice enem o trochu menší čuňárna. Mazat řetěz Štil motopily mám čím (+navíc ji používám asit 1x za 5let). Takže dyž ten runder nevynde, tak holt sa prondu do sběrného dvora, no.
A zas jedna zvídavá opravdu olejářská votázka plynoucí z reakce inde:
Nissan350Z píše:Jen teda takový technický dotaz, když ten 20l sud načneš, tak než ho za 2 roky spotřebuješ, nestačí mezitím ten supr čupr olej degradovat? :hm
Any comments?pavproch píše:Zajímavá otázka, 20l sud mi opravdu vydrží ca 2-3 roky (= 2 až 3 výměny woleje+ nějaké to dolívání), celou tu dobu ho dycky skladuju v garáži (10-20st C) samozřejmě s víčkem (mám spešl víčko Millers s kohoutkem pro snadnější odlívání) a nigdy sem jakoukoli změnu vlastností (čerstvě otevřený vs. 2 roky silážovaný) nepozoroval, ale taky nedělal žádné tribo-technické rozbory a měření. Nemyslím si ale (= tribo-laik), že by to nějak degradovat (v pokojové těplotě) mohlo/mělo.
Tak Ing. Vejvoda (MillersOils) doporučuje nakupovat pětilitrofky, ale neuvádí důvod. Aby tím důvodem ale nebyla vyšší cena za litr/marže pro něj... než budu v 2027 zase potřebovat mám dost času sito promyslet...
Tak jo, povedlo sa (prozatím) = podepsáno Odstoupení od smlouvy a zřejmě zítra si tu sračku v kanistru vyzvednou (= neplatím dopravu zpět). Ešče aby vrátili penys a budu zase spokojenější. Uffff.