Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
Tak snad posuzovali situace tak, že stejnou pokutu nedostane řidič rozjíždějící se po projetí vlaku a stejnou debil, který ignoruje stopku a ani nezpomalí.
Bohužel tomu nepomáhají ani nastavení přejezdů. Máme tady na kolejích dva přejezdy vzdálené od sebe asi 300 metrů. Zatímco jeden má stažené závory už nejmíň půl minuty, na druhém teprve začne cinkat zvonek. A tím druhým samozřejmě projede vlak dřív...
Bohužel tomu nepomáhají ani nastavení přejezdů. Máme tady na kolejích dva přejezdy vzdálené od sebe asi 300 metrů. Zatímco jeden má stažené závory už nejmíň půl minuty, na druhém teprve začne cinkat zvonek. A tím druhým samozřejmě projede vlak dřív...
- Truck Daškam
- Letec
To myslíš ty borce, co jeli prostě na červenou? Sorry, tam je plný postih na místě - ty závory mohou při zvedání klidně jít obratem dolůTak snad posuzovali situace tak, že stejnou pokutu nedostane řidič rozjíždějící se po projetí vlaku a stejnou debil, který ignoruje stopku a ani nezpomalí.
Mě by spíš zajímalo, jestli v případě té stopky nestál vlak prostě ve stanici. To mě pak ignorace stopky neudivuje
Naposledy upravil(a) Truck Daškam dne stř 19 srp 10:46, celkem upraveno 1 x.
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Že mne nepřekvapuje, že tě ignorace stopky neudivuje 
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- Truck Daškam
- Letec
Nj, ignorace stopky nevylučuje dodržení ostatních povinností - pochopitelně jak kde. A místo kde to bylo neznám, tak ani nesoudím
Kdyby tu byli záběry ignorace stopky třeba zde, tak napíšu rovnou, že ten kdo ten zátah vymyslel, je megakripl
https://mapy.com/cs/turisticka?pid=1033 ... z=19&ovl=8
Kdyby tu byli záběry ignorace stopky třeba zde, tak napíšu rovnou, že ten kdo ten zátah vymyslel, je megakripl
https://mapy.com/cs/turisticka?pid=1033 ... z=19&ovl=8
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jj, dyť víme, že ty nechápeš, proč tam je, takže je zbytečná 
BTW: ta STOPka je tam proto, aby se řidič zastavil a pořádně rozhlédnul. Ale ne doprava, ale doleva. Já bydlel v Krči asi 13 let, takže jsem tudy najížděl na JS a nehod jsem tam viděl dost, když si to nějaký trouba vzal od Mekáče dolů. Asi proto, že mu přišly ta zákazy vjezdu a čáry na zemi, blbost.
BTW: ta STOPka je tam proto, aby se řidič zastavil a pořádně rozhlédnul. Ale ne doprava, ale doleva. Já bydlel v Krči asi 13 let, takže jsem tudy najížděl na JS a nehod jsem tam viděl dost, když si to nějaký trouba vzal od Mekáče dolů. Asi proto, že mu přišly ta zákazy vjezdu a čáry na zemi, blbost.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- Truck Daškam
- Letec
Sorry, ale dávat stopku kvůli někomu, kdo by jel protisměrem... To by se tam mohl dát rovnou i semafor, ne?BTW: ta STOPka je tam proto, aby se řidič zastavil a pořádně rozhlédnul. Ale ne doprava, ale doleva.
Co jsem se v minulosti díval na portal nehod, nehody tam za několik let byly snad tři nebo tak něco
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
prostě ne! Tobě se ta STOPka nelíbí, nerozumíš jí a tak je to prostě napíču! 
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW