Elektromobily a vse kolem nich
Re: Elektromobily a vse kolem nich
Návažu až fčíl: A PROČ BYCH TO PROBOHA DĚLAL? Já totiž nemám zájem s tím / pro to cokoli dělat, mně to tak vyhovuje (99% času). To případně blbé nabíjení mě pálet nemusí, bo JÁ EL.MOBIL NIGDY NE ze dvou OBJEKTIVNÍCH důvodů:
a) Přídavek několik set naprosto zbytečných kilogramů.
b) Riziko požáru při nabíjení.
A k temu SUBJEKTIVNÍ dodatek:
ad a) IMHO je el. mobil totiž od základu technicky špatně.
ad b) IMHO extrémní riziko extrémního požáru (DIY NEuhasitelného) - ref. "já bez dozoru nenechávám ani mobil na nabíječce"
(Ano, to už tady opakuju po moclikráte. A ano, sem dinosaurus, co nerad přijímá - IMHO scestná - technická řešení.)
a) Přídavek několik set naprosto zbytečných kilogramů.
b) Riziko požáru při nabíjení.
A k temu SUBJEKTIVNÍ dodatek:
ad a) IMHO je el. mobil totiž od základu technicky špatně.
ad b) IMHO extrémní riziko extrémního požáru (DIY NEuhasitelného) - ref. "já bez dozoru nenechávám ani mobil na nabíječce"
(Ano, to už tady opakuju po moclikráte. A ano, sem dinosaurus, co nerad přijímá - IMHO scestná - technická řešení.)
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
mlunovozík: Bydlím ve vlastním a už se to na schůzi vlastníků řešilo. Pokud někdo chce nabíjet, musí si připojení a wallbox zaplatit sám. Včetně rozkopání a asfaltování parkoviště. Vůbec netuším, kolik by to stálo, ale ekonomicky by to byl nesmysl na entou. A to pomíjím zbytečné starosti.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Pp ty si fakt mental. V jednom prispevku pises jak by to vlastne davalo smysl a v druhym zas ty tvy magorsky vyblitky. Psal si ze to budes omezovat tak zacni
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex
Já naspal pouze:
A myslel sem tím dojezd v řádu desítek/sta/dvou set km. Nic víc.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
mattone: PP je chytrej chlap. Má svůj technický svět a nechce z něj ven, protože je z generace, která sice pokrok chápe, ale… Je to jeho volba.
Vzhledem k tomu, že jsem ho zažil osobně, buď prosím prosím trochu méně razantní ve vyjadřování směrem k němu. Klidně tomu můžeme říkat úcta ke staršímu
Vzhledem k tomu, že jsem ho zažil osobně, buď prosím prosím trochu méně razantní ve vyjadřování směrem k němu. Klidně tomu můžeme říkat úcta ke staršímu
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
Kuju (hlavně si cením tu první větu). 
Sorry.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
Kuju, esli to gdysik bývala snad i (polo)pravda tak neska ale už mi geront zteho hodně moc ujmul... ale už dost. Ten zbytek je pravda furt, žiju si dál ve svém ynženýrském staromódním sfětě do kerého moderna prostě nepasuje.
Zadny sorry, ma pravdu. Z garaze pp pravem vypakovali, jen tady se mu furt ustupuje. 9 z 10 prispevku o nicem a bez reakce - chapu, nekdo to tu musi drzet pri zivote kvuli reklame atd., ale treba by sem zacali psat zase normalni lidi, kdyz by se ten bordel zacal uklizet
Mirek