Tak na garáž nechoď. Všem jsi tam jen pro smích jestli to nevidíš. Každý si z tebe dělá jen srandu. Nikdo sme se tě neprosili o návrat, otravuješ slušné lidi, cpeš jim své jedy. Věřím, že to pochopíš.pavproch píše: ↑pát 31 črc 13:08 Tuhle samou anketu sem dal i na pokec v garáži a oleje.cz, v garáži zase spousta nevybíravých útoků (= diameterální rozdíl od věcných odpovědí tady, kuju fšem rozumným tady i za hlasování, i dyž začíná ukazovat, že sem sám samotinký, už zase) a na oleje.cz zase diskuse na specifikací VW místo viskozity resp. hlasování.
Jen doplním: Leguána sme koupili "new" 2012, co tam bylo za wolej z výroby netuším, podle moje blbníku (nepamatuju se) byl první a jediný servis v záruce v léte 2013 v autorizáku při nějakých 15tis km, nalili tam 0w20, ale fakturu zato sem už skartoval, další servis (30k) už byl po záruce u Michala a šel tam CFS 5w-40 a od té doby (= necelých 120k) tam je furt 5w-40 (neska ale už ne CFS nýbrž Total Quarz). A nepozoruju cokoli krom vytahaného rozvodového řetězu (ale to není wolejem, to je konstrukční vada EA888 vyrobených před ca 2015).
Koncernový EA888 - jaký olej používáte? Anketa
Re: Koncernový EA888 - jaký olej používáte? Anketa
2.0i 107kW
@gl i šm: Ano, osobní styk s debilní většinou populace mi opravdu nepřináší radost = snažím se mu vyhnout. Styk po fernetu s tímtéž lidským odpadem mi ale ažtakmoc nevadí (AI mi vadí daleko víc). Navíc i ten odpad (na garáži) občas (nevědomky) předhodí myšlenku která inde nezazněla a která stojí za důkladné prozkoumání (ref "chudá směs" dyž sem pátral po příčině vysoké těploty woleje, kuju!) lelikož sice nejsem tak debilní jako většina populace, ale taky nejsem CML abych věděl fšechno. A AI programově ignoruju. Proto i na garáž se chodím se ptát lidí, ne strojů (a dostávám v 99,99% posměch, vzal to čert).
ref slušné lidi = ehm (speciálně na garáži)
ref jedy = viz výše "debilní většina" (Správně totiž je okrajový/menšinový, ale podložený názor).
Howgh.
ref slušné lidi = ehm (speciálně na garáži)
ref jedy = viz výše "debilní většina" (Správně totiž je okrajový/menšinový, ale podložený názor).
Howgh.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Lžeš. Kdyby ses chodil jen ptát a zasíral si témata, které sis založil, dalo by se to přežít. Ale ty zasíráš úplně všechno.
Zasíráš ostatní témata názorami, které nikoho nezajímají a jsou na obtíž. Jsi jako šváb. Ideálně postneš něco sem, nedostaneš odpověď, tak to nasereš i na garáž. Prober se konečně. Fakt je pravda co pár lidí na garáži píše, že zde již nikoho nezajímáš, tak sis našel další forum.
A pokud jsme na garáži odpad, tak tam nechoď. Jednoduché, nikomu chybět nebudeš. Ba naopak, budeme rádi. Bez tebe to tam bylo fajn.
Zasíráš ostatní témata názorami, které nikoho nezajímají a jsou na obtíž. Jsi jako šváb. Ideálně postneš něco sem, nedostaneš odpověď, tak to nasereš i na garáž. Prober se konečně. Fakt je pravda co pár lidí na garáži píše, že zde již nikoho nezajímáš, tak sis našel další forum.
A pokud jsme na garáži odpad, tak tam nechoď. Jednoduché, nikomu chybět nebudeš. Ba naopak, budeme rádi. Bez tebe to tam bylo fajn.
2.0i 107kW
-2
A na toto radsej nereaguje lebo pravda sa tazko pocuva zešmoula píše: ↑sob 01 srp 18:01 Lžeš. Kdyby ses chodil jen ptát a zasíral si témata, které sis založil, dalo by se to přežít. Ale ty zasíráš úplně všechno.
Je pravda ze se to posledni dobou dost zhorsilo. A vlastne nevim proc tu pise kazdou picovinu ze svého zivota. Obavam se ze neni byt 1 clovek ktereho to zajima
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex
Tak. Jaxem spal, tuhle otázku sem položil na třech místech (tady, garáž a woleje), anketa sa s nijak velkým ohlasem nepotkala, nicméně:
(od rozumných lídí) sem dostal nejméně 4x (sebe nepočítám) "ano" na 5w-30 a hustší, fše relevantní, hodnověrné = je tomu možno věřit. 0w-20 doatalo "ano" jen asi 3x a to ešče neadresně a nehodnověrně.
Čuli sem dosáhnul toho, co sem vod toho vočekával - můj názor "0w-20 je šit" NENÍ ani zdaleka ojedinělý.
Navíc sm se i zdělal v této tribo-oblasti:
- ref oficiální názor OOOO
- ref TyTrubka = spousta videjí "0w-20 není dobře"
- ref
Kuju (a tím asi zřejmě na tohle thema končím, já už necítím potřebu saftom dál vrtat).
(od rozumných lídí) sem dostal nejméně 4x (sebe nepočítám) "ano" na 5w-30 a hustší, fše relevantní, hodnověrné = je tomu možno věřit. 0w-20 doatalo "ano" jen asi 3x a to ešče neadresně a nehodnověrně.
Čuli sem dosáhnul toho, co sem vod toho vočekával - můj názor "0w-20 je šit" NENÍ ani zdaleka ojedinělý.
Navíc sm se i zdělal v této tribo-oblasti:
- ref oficiální názor OOOO
- ref TyTrubka = spousta videjí "0w-20 není dobře"
- ref
lamiska píše: Do CCZ motoru 0W-20 rozhodne nepatri a autorizovany servis spravil chybu.
= Až přijde čas na servis našeho Leguána při 150kkm = autorizák, bo mj. i výměna rozv. řetázky, tak budu zatvrzele trvat (a krvavě to zaplatím) NATOm, že si (správný) wolej 5w-40 dodám sám a že budu fyzicky přítomen jeho nalití do motoru.Volfi píše: To je 2. generace tedy norma vw 502.00 pro pevný interval. Rozhodně tam nesmí přijít 0w-20.
Kuju (a tím asi zřejmě na tohle thema končím, já už necítím potřebu saftom dál vrtat).
MOD vzkaz fšem z garáže, kteří by sem chtěli ten hnůj odtamtud: Mažu a BAN. gl už ho dostal....