Fiat a vše kolem nich
Re: Fiat a vše kolem nich
V tom případě je výběr velice omezený a varianty prakticky jen 2 
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Já vole nechci bejt přísnej, ale když jsem volal do servisu, kam mi to asistenčka odtáhla, otázku "a proč jste se neobjednal dopředu?" jsem vopravdu nečekal...
black on black, petliter, jebem na too 
Tak přestaň dělat frajera s plechovkou a objednej plachtu. Rencka, jako mají všichni poláci. Nebo bednu na míru s nějakým aerokitem, ať Tě to na dálnici nebrzdí.
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Druhymu ducatu praskla hadice od turba, 130kkm, rok a půl starý
Jesteze mam jednu dodavku navic...oh shit, vlastne nemam, ta stojí v servise, kde me jako "neobjednaneho" plánuji odbavit za 14 dni.
@HM -> Kluci jezdí 10-15 vykladek denně, plachtovanim ztrati mladi + to kurva žere jak prokoply, stejnej šofér 16 litrů misto 9...jsem mel pucenou tu desetipaletu box + nízká užitečná hmotnost, bych tam legálně nenalozil nic navic.
Takze "na vykon" spíš horší, dělničky to bude srat a ja se budu modlit ze sem nevyhodil ctvrt mega za picovinu, ale bude se mi to rentovat na spolehlivosti...to nerisknu
@HM -> Kluci jezdí 10-15 vykladek denně, plachtovanim ztrati mladi + to kurva žere jak prokoply, stejnej šofér 16 litrů misto 9...jsem mel pucenou tu desetipaletu box + nízká užitečná hmotnost, bych tam legálně nenalozil nic navic.
Takze "na vykon" spíš horší, dělničky to bude srat a ja se budu modlit ze sem nevyhodil ctvrt mega za picovinu, ale bude se mi to rentovat na spolehlivosti...to nerisknu
black on black, petliter, jebem na too