Zajímavé nabídky / slevy

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Předseda
Letec

Re: Zajímavé nabídky / slevy

Příspěvek od Předseda »

jestli kupuješ na ičo, tak bych vzal auto s 50k za 1 mil bez daně na úvěr na 8let a po roce prodal.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

mattonecz píše: pát 10 črc 21:26 Ja menim nazor kazdy den
Už sem to tu spal, fest závidím tu flexibilitu a operativnost ve výběru. Já to mám (odjakživa, nejen fčím = geront) ve škebli přesně naopak, usmyslím/rozmyslím si, co přesně a proč chcu včetně (hlavně technických) detailů (fpřypadku brmbrmbrm = specifikace, barva, extras) a paq nejsem schopen slevit ani sebemenší detail z toho a sem ochoten/schopen za 100% splnění/naplnění toho cíle vč. fšech těch detailů obětovat i moře "zbytečně" vyhozených peněz.

Závist.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

Ona je to spis nerozhodnost..

Mezitim sem zacal premyslet i nad uverem, nasel sem X3 40d za zajímavý penize.. a takhle to mam furt.. zitra to bude zas jinak
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex :( 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

mattonecz píše: pát 10 črc 21:26 Ja menim nazor kazdy den ale ted uz se blizi finish. A ten vysledek pro me bude auto na operak.
Na poradny auto nemam cash a nechci uver, tak zkusim operak.

A ted co.. shanim skladovku aby to bylo rychle vyrizeny, A4 me zas strasne nasrala a proste uz tim moc jezdit nechci, to je ale na jine tema.

Co sem nasel:

Audi Q8 50TDI, cenikovka 2,7M, operak 36m/20k km rocne za 21,8k bez dph.
-nad tim hodne premyslim, je to trochu uchylny podle me, ale laka me to. ale rozum mi trochu brani platit tolik za operak
BMW X3 20xd, cenik asi 1,7M, zadna uzasna vybava, stejne podminky za cca 15k
-to mi prijde jako takovy rozumny stred, nebude to tolik zrat, nejak to pojede a porad by to melo byt fajn auto

Pak neco uplne rozumnyho typu Terramar, Tayron, Tiguan. Ale nejak se mi nechce do toho MQB.. tam se samozrejme da dostat treba na 12k,
a zase tezko si clovek pred sebou obhajuje davat 10k navic za Q8.

Co byste vybrali vy, nebo vite o nejake zajimave nabidce?

Q8, pokud to ufinancuješ. Zkusil bych ještě něco od MB, např. GLE, jsou lidi co na to přešli od Audi.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Mě ta Q8 přijde jako fajn nabídka. "Já" budu platit 21.5 za A5 s ceníkovkou 2M 30tkm/rok na 48 měs.

Záleží ale co vše v tom máš.
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Tbh u Q8 me fascinuje, jak z toho dokázali udělat úplně "bezcenny" auto. Právě skrz podobne extrémně levný operaky. Kolik potkáš nových X6 a kolik Q8.
Když sem videl za kolik se to leasuje, tak jsem to málem slíbil OZ, pac jsem myslel ze to do vlastnictví stoji tak 1,5...
black on black, petliter, jebem na too :ar!
Odpovědět