Banky, peníze, finance, investice...
Re: Banky, peníze, finance, investice...
V IB u toho je hláška "zadány neplatné ověřovací údaje", PIN a č. karty mám uloženo v gůglu (= vložilo se to tam samo), CVC zadávám ručně. Jiný ověřovací údaj už není/nebyl (byla to platba bez kodu v SMS).
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Taxem z teho ale úplnej jelenec, ta platba z účtu nakonec odešla! Fčil sem se díval na karty a já to CVC opravdu ale zadal blbě (z jiné karty, mix ve škebli, psal sem ho z hlavy ...) WTF?!?!
Kuwa, k čemu teda to CVC je? Na pikaču, jen obtěžuje si to (blbě) pamatovat...
Kuwa, k čemu teda to CVC je? Na pikaču, jen obtěžuje si to (blbě) pamatovat...
to je samozrejme totalni nesmysl co pises
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex
To je samozřejmě ABSOLUTNÍ PRAVDA, co píšu, přesně takle sa to stalo, na 100% sem zadal blbý CVC.
A "štěstí" na web-nákupy pokračuje.... neska ráno sem chtěl udělat objednávku na 2 blbince dohromady za tři stovky (akce: druhý kus -40%) a naťukal to tam fšecko vč. adresy, způsobu platby, dopravy + fšechny ty jimi vyžadované souhlasy a.... prostě mě to nepustilo k zaplacení (neaktivní klikací okýnko) ať sem to procházel kolikrát sem chtěl, fše požadované vyplněno, ale prostě k pokladně to nešlo. Taxem tu kupil inde, holt bez těch -40% za druhou pixlu (= 4 stovky místo tří). Bo sem měl afterthought, taxem to fčíl ešče znova študil, v obchodním podmínkách opravdu nikde nemají o povinné minimální hodnotě nákupu ani slovo. Tak nevím, proč to k té kase nechtělo pustit (je to teda pšonský sexshop s CZ lokalizací).
Vrtá mito furt fpalici, taxem písnul dotaz do banky:
Dobrý den,
mám účet u Vás (viz příloha), nedávno jsem udělal nákup na internetu a zaplatil kartou, bohužel jsem přitom špatně zadal CVC (z jiné karty, psal jsem to z hlavy bez karty v ruce), přesto ale žádná hláška při platbě na mě nevyskočila, v IB ale včera svítilo červené upozornění a částka byla blokována. Zároveň mi ale už včera webshop potvrdil, že platbu obdrželi.
Dnes ale blokovaná částka odešla i když je stále mezi zamítnutýma. (příloha)
Jak je to možné?
(Je to dobře, že odešla, já ten nákup chci... jen se ale ptám - k čemu tedy ten CVC kód je, když nefunguje?
Zdravím,
Až/esli bude odpověď, tak to sem písnu pro vaše pobavení.
Dobrý den,
mám účet u Vás (viz příloha), nedávno jsem udělal nákup na internetu a zaplatil kartou, bohužel jsem přitom špatně zadal CVC (z jiné karty, psal jsem to z hlavy bez karty v ruce), přesto ale žádná hláška při platbě na mě nevyskočila, v IB ale včera svítilo červené upozornění a částka byla blokována. Zároveň mi ale už včera webshop potvrdil, že platbu obdrželi.
Dnes ale blokovaná částka odešla i když je stále mezi zamítnutýma. (příloha)
Jak je to možné?
(Je to dobře, že odešla, já ten nákup chci... jen se ale ptám - k čemu tedy ten CVC kód je, když nefunguje?
Zdravím,
Až/esli bude odpověď, tak to sem písnu pro vaše pobavení.
Tak takovouhle odpověď sem teda opravdu nečekal:
Vážený pane Procházko,
průběh transakce jsem ověřovala u kartového oddělení.
První pokus o platbu byl skutečně zamítnut z důvodu chybně uvedeného CVC kódu.
Nicméně sám obchodník xxxxxx.cz vzápětí poslal žádost o provedení transakce bez nutnosti ověření platby pomocí CVC. Někteří obchodníci, aby nepřišli o zákazníka, to takto provedou - tím pádem platba proběhne i bez tohoto bezpečnostního prvku.
S pozdravem
Ale vysvětluje to fšecko. Takže asitak.
Vážený pane Procházko,
průběh transakce jsem ověřovala u kartového oddělení.
První pokus o platbu byl skutečně zamítnut z důvodu chybně uvedeného CVC kódu.
Nicméně sám obchodník xxxxxx.cz vzápětí poslal žádost o provedení transakce bez nutnosti ověření platby pomocí CVC. Někteří obchodníci, aby nepřišli o zákazníka, to takto provedou - tím pádem platba proběhne i bez tohoto bezpečnostního prvku.
S pozdravem
Ale vysvětluje to fšecko. Takže asitak.
tak tam bych chtel nakupovat 
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex
Já ftom sexshopu už nakupoval víckrát, bez poblema, ale smrdí to, nežene...
Ledaže bysi banka tu odpověď vymyslela, aby ten černý Petr nezůstal u nic, že provedli neautorizovaou transakci...
Ledaže bysi banka tu odpověď vymyslela, aby ten černý Petr nezůstal u nic, že provedli neautorizovaou transakci...
Hmm, tak dobrá zpráva: Balík mám bez dalších obštrukcí + bez doplatku. Ale... blbá zpráva: Objednál sem 15+15 ks a ten balík obsahuje jen 15+13 ks = UŽ U NICH NIC NIGDY NEOBJEDNÁM. A handrkovat sa nima o ty 2 ks á 51ká taky nebudu. Fuck.