IT poradna

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
mattonecz
Letec

Re: IT poradna

Příspěvek od mattonecz »

Jo hlavne na uplne jinym foru
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex :( 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Tam sem mu poděkoval taky. A sem sem to dal protože by to mohlo někoho zajímat, že to udělat de (nastavit jako výchozí stiskárnu tu, kerá není na seznamu stiskáren): Win+R: shell:PrintersFolder a tam ji vnutit jako výchozí.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pavproch píše:mám sice WinUpdate pozastavané na neurčito, ale fsadím se, že mrkvozoft časem najde cestu, jak mi je vnutit a paq se ta složka a její obsah bude hodit.
Afterthought (přímo povzdech = prohrávám) na podobnou themu a to hned x 2:

1. Prozatím sice stále vedu nad mrkvozoftem 1:0 (winupdate stále mám/můžu mít off), ale gůgl mě doběhnul... teda aspoň sito myslím. Tak jako nesnáším automatické aktualizace čehokoli, tak snad ešče víc nesnáším AI a proto ji mám v gůglu vypnutou (&udm=14) aby mě ty její bláboly a výplody neobtěžovaly dyž něco hledám na gůglu fulltextem. A ta sfiňa to poznala a ty výsledky vyhledávání ve fulltextu mi záměrně "kazí". Třeba neska sem hledal "nějaké slovní spojení" o třech českých slovech a v mezi prvníma deseti výsledky (vynechávám sponzorované) vyhledávání fulltextem bylo !šest!, které !vůbec! neobsahovaly ta tři slova. Druhá desítka podobně Až asi třetí desítka výsledků opravdu obsahovala deset výsledků, kde byla fšechna tři ta slova přítomna. Taxem tu AI na chvíli zapnul a zkusil to znova a (opět mimo sponzorované odkazy) hned prvních deset výsledků = !fšechny! obsahovaly ta tři slova. Cifiks.

2. Ref pozastavené aktualizace (gde to de) - mám mail klienta emClient (a sem s ním asitak 100x spokojenější než sem předtím byl s HřmícímFtákem), asi předefčírem sem zas odentroval "odložit aktualizaci o 1 měsíc" (dýl to nejde), ale ta sfiňa od fčera přece jen nějakou svoji aktualizaci udělala (sama i dyž sem ji to nepovolil) a kupodivu ku prospěchu vjecy: Doposud (ještě fčera) dyž sem pomocí toho emClienta hledal fultextem v mailech (mám je asi ve 25 složkách) , taxem musel prohledávat každou složku zvlášť (= neumělo to globální hledání ve fšech složkách najednou). Neska už to ale to globální vyhledávání ve fulltextu umí a doplnilo to do výsledků i kolonku "ve které složce to je".

Takže asitak já (= kunverza, blbější a blbější) vs. moderní IT (chytřejší a chytřejší). Sic prohrávám, ale nevzdávám to.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

Jj Google blaznum zhorsuje vyhledavani
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex :( 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Odpovědět