Řidiči, co to mají v ruce...

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Řidiči, co to mají v ruce...

Příspěvek od řidičBOB »

Z práce :D
270kW
195kW
107kW
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

takže ne všichni motorkáři jezdí 50:50? :-?
Ale já nepsal že všichni ;-)

Včera mě cyklokoridorem (ne vyhrazeným pruhem), kde nebývá místo ani pro cyklistu předjížděl motorkář a docela svižně - sice jsem v té době stál, a tak dobrý. Ale kdybych se zrovna rozjel, tak na té křivé silnici kde se auto houpe fakt nejedu na 100% rovně, aby se mezera zachovala - tak se tam klidně mohl válet.
Idiot.
A že se tenhle nešvar mezi motorkářema rozmáhá
Chápeš to?
Truck Daškam
Letec

Mě vždycky u těchto "zátarasů" zajímalo, jestli si fakt někdo myslí, že ujíždějící řidič "zátaras" prostě neobjede - když reálně by to šlo objet i autobusem
Je fakt nereálný to zavřít na oko, nechat záměrně průjezd a na poslední chvíli mu to tam poslat? Nemyslím si že jde o bezpečnost, když PČR je raději venku nechráněná u auta, než aby dřepěli vevnitř

https://cnn.iprima.cz/zbesila-honicka-v ... TCWqFLm2Zw
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

jo, je...protože bys byl první, kdo by proti tomu protestoval a nebyl bys jediný chytrák od klávesnice.
Důvodů, proč tam byl ten zátaras takto, může být několik - hned mne napadá první, že měl být doplněn zastavovacím pásem, kterým ovšem OHS nedisponuje a nestihli ho tam dodat včas hlídky, které ho ve výbavě mají.
270kW
195kW
107kW
Truck Daškam
Letec

hned mne napadá první, že měl být doplněn zastavovacím pásem, kterým ovšem OHS nedisponuje a nestihli ho tam dodat včas hlídky, které ho ve výbavě mají.
Tenhle důvod mě taky napadl. Ovšem když není, tak mi to přijde jako úplně zbytečný úkon a to auto by se dalo použít prostě v tu chvíli lépe - třeba kdyby jen čekal ve směru jízdy a mohl vedle ujíždějícího najet (což chápu, není na provedení snadný a musí být prostor)

No za mě lepší tohle a nechat z boku zbořit Scalu zavřením prostoru k lampě, než udělat umělou zácpu s civilů a čekat, až to do nich zezadu napálí (což bylo jeden čas od PČR v módě)

Mimochodem tohle přesně udělal tehdy ten řidič kamionu, který ho postavili na štorc - viděl jak se chtěl protáhnout mezi kabinou a okrajem a on mu tam popojel a zavřel ho
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

tak se zeptej nějakého policistu z OHS, proč nechce úmyslně zbořit služební vozidlo ;-)
270kW
195kW
107kW
Truck Daškam
Letec

tak se zeptej nějakého policistu z OHS, proč nechce úmyslně zbořit služební vozidlo ;-)
No vím, že tohle byl problém a nešlo bez rámu auto vytlačit. Tak mě zajímá jestli je to furt to samý, nebo už někdo z GŘ vystrčil hlavu z prdele
A jelikož soud rozhodl, že je v pohodě zbourat auto do totálky, zabít nezúčastněnou osobu a tím nechat ujíždějícího řidiče i ujet, tak nevím co se řeší :D
Chápeš to?
Odpovědět