Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
jerry: mají. Má to tak každý, kdo jede pod VRZ. Nikdy jsi s tím nejel, tak vůbec netušíš, co jsou ti lidi schopni vymyslet - pokud tě vidí. Když tě nevidí, o tom se raději ani nebavím.
Například první věc, když tě spatří v zrcátku je?? Ani, je to brzda a velmi často dost ostrá. Například…
Například první věc, když tě spatří v zrcátku je?? Ani, je to brzda a velmi často dost ostrá. Například…
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
A taky - ono ty sanitky a CASy tolik ani nejedou, jako auta policie. Je to prostě jiná konstrukce a tomu se musí přizpůsobit i styl jízdy. Ale taky ne vždy to vyjde.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- Truck Daškam
- Letec
Tak CASky že nejedou.. To se bavíme o velkých cisternách.
Družstva, co maj automat jak v osobáku a k tomu 480k (což maj běžně i tahače na 42t), letí dost slušně. To samé žebříky, které taky není problém položit. Ale hlavní cíl cesty je jediný: dojet
Pochopitelně že se nejezdí 50:50, to je úplný blábol - ano, dá se použít klišé věta: Nikdy nevíš co se stane a zda se vrátíš...
Většina nehod jsou zbytečný ťukance a ne že někdo sejme osobák na červenou.
On si na to každej dává pozor, protože v případě zaviněného tukance je dotyčnej strojník bez odměn a má lidově řečeno u svého jména vykřičník
Asi každej strojník si někdy zpětně řekl po jízdě "tvl to jsem přehnal, to jsem měl kliku". Já si tohle třeba řekl po té, co jsem vzal menší kruháč protisměrem - jet tam zleva svižněji třeba motorkář, nevím jak by to dopadlo. Nebo když jsme jeli v koloně za sebou, já se chtěl kolony svižně držet a žebřík přede mnou zastavil a já ho málem zezadu nakouřil
Ale rozhodně to není záměr se slovy "snad to vyjde"
Družstva, co maj automat jak v osobáku a k tomu 480k (což maj běžně i tahače na 42t), letí dost slušně. To samé žebříky, které taky není problém položit. Ale hlavní cíl cesty je jediný: dojet
Pochopitelně že se nejezdí 50:50, to je úplný blábol - ano, dá se použít klišé věta: Nikdy nevíš co se stane a zda se vrátíš...
Většina nehod jsou zbytečný ťukance a ne že někdo sejme osobák na červenou.
On si na to každej dává pozor, protože v případě zaviněného tukance je dotyčnej strojník bez odměn a má lidově řečeno u svého jména vykřičník
Asi každej strojník si někdy zpětně řekl po jízdě "tvl to jsem přehnal, to jsem měl kliku". Já si tohle třeba řekl po té, co jsem vzal menší kruháč protisměrem - jet tam zleva svižněji třeba motorkář, nevím jak by to dopadlo. Nebo když jsme jeli v koloně za sebou, já se chtěl kolony svižně držet a žebřík přede mnou zastavil a já ho málem zezadu nakouřil
Ale rozhodně to není záměr se slovy "snad to vyjde"
Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
Mimochodem víc 50:50 jezdí motorkáři nebo ti co v lese předjíždí jiná auta v rychlostech okolo kila a nikdy neví, co z lesa vyskočí nebo se ze zatáčky někdo vyřítí vysoko nad limitem.
Jinak řečeno: Větší jistotu přežití budu mít skoro s kýmkoliv pod majákem, než jako spolujezdec s jinýma "běžnýma" řidičema nebo motorkářema
Jinak řečeno: Větší jistotu přežití budu mít skoro s kýmkoliv pod majákem, než jako spolujezdec s jinýma "běžnýma" řidičema nebo motorkářema
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm, tak hlavně, že víš, jak jezdí motorkáři a osobák v lese 
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
Kdo nejede s Daškamem, jede proti němu.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
co tohle? Jak bys, jako odborník na všechno, hodnotil tuhle jízdu? Na kolik let na Ruzyni to vidíš?
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- Truck Daškam
- Letec
Bobe, to jedeš do práce?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.