S větrem ve vlasech....
Moderátor: řidičBOB
Re: S větrem ve vlasech....
Tak, už mám odpověď na otázku vyhovujícíh papučí pro m4Zlika: Ti co mi poradili CSC7 měli pravdu, jsou to hoooodně dobré gumy, vyhovující mému pojetí m4Zlikování, narozdíl od těch šmejdů PZ4 jedou rovně, dyž scu po nich rovně a oblouky řežou krásně plynule/hladce taky. A hlavně nepíííííčujou do ESP. Grip ale mají o fous horší něž ty předchozí Cupy (logicky, dyž Cup je/byl semi, že...). Takže todle vyřešeno. A až zadní moje m4Zlikování sežere (threadwear stejný jako ty Cup = 240, čuli odhaduju něco jako 5tis km a bude po nich), tak je tam dám zas.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Neska sem na neděli atypicky zase m4Zlikoval, napřed ale extra brzo zdrproproch, samozřejmě a... od ca devíti děsný provoz víkendářů/zdržovačů. Ale bez PaCha, mých kiksů a technických poblémů (ale po m4Zlikování tam zase ta 2C3F byla, nicméně neprudila rozsfícenou palubofkou). Musím to dlouhodobě vysledovat a dyž se tam bude objevovat furt, tak nejpozději před příští STK tam dám (rači/pro sichr) ty lambdy od Boše.
Tak. Neska extra brzo ráno mě to moje "blbě" vyhnalo z postele, taxem už před šestou zase (letně) vycházkoval a hned potem brmbrmbrmbrm, nic sa nestalo, ale PaChu bylo na cestách hafo a kamjonů taky + slováci hned za Bumbálkou cosyk robijou na cestě do Makova... ale i tak líbilo, velmi. KUJU převelice...
Po m4Zlikování sem zase zapnul diag a... 2C9C ani 2C3F nenisu, zato 2C3B = precat lambdy: disconnected tam su (ale smáznout šla). Kurafiks. Esli je to tím, že Delphi (= nerozumí si elektricky s DME), tak to teda hraje pjekně na schovávanou...
Po m4Zlikování sem zase zapnul diag a... 2C9C ani 2C3F nenisu, zato 2C3B = precat lambdy: disconnected tam su (ale smáznout šla). Kurafiks. Esli je to tím, že Delphi (= nerozumí si elektricky s DME), tak to teda hraje pjekně na schovávanou...
Tak, na základě (velmi podrobné a odborné) rady na bmwklubu (KUJU převelice....
) sem to posunul dál a mám update:
Prý to může být tím, že jsem po výměně nesmazal příslušné adaptace v DME, aby si je to vytvořilo znova nebo opravdu proto že ty lambdy jsou Delphi. Moje uni diag ty adaptace smazat neumí, lze to pouze pomocí BMW diag INPA nebo ISTA.
Nenastane-li 3WWWW, tak příští týden bych mohl zkusit pořešit to a) (= udělám si výlet do Opavy) a paxe uvidí. Hezky!
Prý to může být tím, že jsem po výměně nesmazal příslušné adaptace v DME, aby si je to vytvořilo znova nebo opravdu proto že ty lambdy jsou Delphi. Moje uni diag ty adaptace smazat neumí, lze to pouze pomocí BMW diag INPA nebo ISTA.
Nenastane-li 3WWWW, tak příští týden bych mohl zkusit pořešit to a) (= udělám si výlet do Opavy) a paxe uvidí. Hezky!
Repete fčerejška, extra brzo ráno zdrproproch a paq m4Zlik, křasných zase asi 140km skrz Beskydy bez PaCha, ale zato dost provoz, hlavně kamjony. Ale co už, hlavně že to bylo křasné...KUJU převelice... 
Tak, viz výše rada ML na bmwklubu: Ve čtvrtek budu chytřejší, jedu za matizem do Ovy vynulovat ty adaptace, cestu z5 využiju pro to jejich "naučení se do DME" dle poskytnutého návodu a paxe uvidí, esli to s těma lambdama od Delfáj bude dál dělat pestva (= časem tam pudou Bosche + znova matiz) nebo sa to uklidní a bude vymalováno.
Hurá! Zase přenádherných bezPaChových 120 km s větrem ve vlasech skrz Beskydy skoro bez provozu, nááádhera. Zítra zřejmě bude zase scát, čuli nic, ale to neva, neska to bylo KŘASNE. KUJU PŘEVELICE...