Řidiči, co to mají v ruce...

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Řidiči, co to mají v ruce...

Příspěvek od řidičBOB »

Za hranou? A to posuzuješ ty z videa? :))
Kolik máš výjezdů pod VRZ?
Já osobně bych to zrušil a zcela souhlasil s názory tobě podobných - člověk se zástavou nebo po nehodě si počká, ujíždějící pachatele bych nehonil a ten barák stejně shoří. A nebude žádný problém, že někdo jezdí na hraně nebo si potřebuje něco dokazovat :ymhug:
270kW
195kW
107kW
Zajda
Letec

Příspěvek od Zajda »

Tvá ochota omlouvat kohokoliv v uniformě nezná hranic. Za všechno můžou civilové co se motají profesionálům do zásahu.
Argumenty pořád stejné: "kolikrát jsi byl, kolikrát jsi jel" a do toho invektivy. V použití spojení "řidič mixu" zřejmě držíš světový rekord.
Někteří lidi by s VRZ prostě jezdit neměli, už jen protože nedokážou vyhodnotit risk/benefit. Zajímalo by mě, kolik kolegů přítomných v bourající Scale by si s tou splašenou závodnicí ještě někdy sedlo do auta.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Esli teda můžu: Já to ze svých zkušeností se spěchajícíma autam s VRZ "on" vidím takle - řidiči (žlutých) sanitek to mívají v ruce, spěchají rychle ale bezpečně = mají to pod kontrolou, spěchající PaCh foktávce to má v ruce ale jen něgdy, už sem viděl mockrát že to fté rychlosti pod plnou kuntrolou neměl a párkrát že to neměl pod kuntrolou VŮBEC.

Z inačího soudeku: už sem se tu gdysik rozčuloval s tímhle a neska mám důvod zas: Byl sem fčíl (slaboučkou) Pindicou vybrat alzabox (ti pitomci ani o víkendu nehodlají dát víc než pár hodin NATO to z teho boxu vybrat) a nakrmit ji. Vobci od nás mě dojel a předjel tlustej týpek v nějaké astře s RZ z opačného konce respubliky a celou tu naši dlůhou dědinu vč. dost zalidněného centra profrčel 65, pak už ale dědina nenisu , provoz nenisu, lidi na cestě nenisu (= 90), ale i tam jel trvale stabilních 65.... sem ho i s tou slaboučkou Pindicou předjel, aby mě v následující dědině zase předjel on, o5 stabilních 65 fobci.... Boha jeho... :ympray:
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

Bobe, je spousta řidičů IZS, který za volant nikdo u HZS nepouští.
Znám dva co byly doslova vyštípaní, protože prostě jezdili jak idioti a nikomu se nechtělo čekat na průser. Nevím jak u PČR, ale u HZS by tahle holčina s volantem skončila.
Chápeš to?
Odpovědět