Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Ty seš úplně mimo. Kdyby na tom šrafování dementi nestáli, tak tam OA nemusí stát včas nebo v koloně vůbec. Plynule vlevo dojedou ke šrafování a sjedou. Já chápu, že vás sere, že tam musíte stát, ale je to vaše volba. Každý máme v práci nějaké překážky…
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- Truck Daškam
- Letec
Mimo jsi ty - já se nebavím o koloně v levém pruhu. Já se bavím o koloně v pravém pruhu (tj. kamionů), který by tam vůbec stát nemuseli a kterou způsobují především osobní auta.
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jasně. To víš, že jo. Hlavně na té D1, o které byla diskuze, kterou jsi rychle převedl na nějaký Ořech a nevím co ještě.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- Truck Daškam
- Letec
Vsadím boty, že kdyby tam nebyli sjezdy a nájezdy, jelo by se normálně plynule. Proto v případě oemzené Kbelské je to napadlo a proto budou nájezdy zavřenýVždycky všude to dělají hlavně nájezdy a sjezdy.
Ale u kbelské to jde - zavřít nájezdy na dálnici vzhledem k městu by byl nesmysl a kolabovala by doprava v Brně úplně. Ono i okolo Kbelské to bude peklo, jak všichni Letnanama a Prosekem pojedou na nejbližší otevřený nájezd.
Tohle moc pomohlo i Barrandáku, jak byl zavřený nájezd od Strakonické
Pak ještě bývá problém, pokud je levej pruh užší na ty 2,2m - tam se zase děje to, že těsně před tím omezením spousta OA se bojí jet tím levým a tlačí se zbytečně do pravého. Jak bylo omezení na hvězdonickým mostě (za sjezdem na l/3), tak přesně proto to tam stálo - v omezení a za ním to normálně jelo
Chápeš to?
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-mla ... u-40578704
"policistka nemohla předpokládat, že druhé auto pojede výrazně rychleji, než je povoleno"
To už bych asi nebyl na světě, když bych uvažoval stylem "mám přednost a proto se mně nemůže nic stát. Člověka buzerují za překročení na prázdné silnici a pak v noci v centru Prahy jedou přes kilo.
Ale jasně, nerozumím tomu a to tuningové auto za ten risk stálo.
"policistka nemohla předpokládat, že druhé auto pojede výrazně rychleji, než je povoleno"
To už bych asi nebyl na světě, když bych uvažoval stylem "mám přednost a proto se mně nemůže nic stát. Člověka buzerují za překročení na prázdné silnici a pak v noci v centru Prahy jedou přes kilo.
Ale jasně, nerozumím tomu a to tuningové auto za ten risk stálo.
- Truck Daškam
- Letec
No mě by zajímal nějaký existující znalecký posudek, ohledně toho jak se (ne)rozhlídla - v kile asi těžko a smetla by ho, i kdyby jel krokem
Mimojiné netuším, z čeho policistka mohla vycházet že je tam 30, když na kolmé silnici se o maximální povolené rychlosti křižujících vozidel neinformuje
Mimojiné netuším, z čeho policistka mohla vycházet že je tam 30, když na kolmé silnici se o maximální povolené rychlosti křižujících vozidel neinformuje
Chápeš to?