S větrem ve vlasech....
Moderátor: řidičBOB
Re: S větrem ve vlasech....
Takže pneu navržená speciálně pro přední nápravu starší RS3.
Jo to chápu, na druhou stranu pochybuju, že existují padělané Cup 2.
Jo to chápu, na druhou stranu pochybuju, že existují padělané Cup 2.
Boxster 718 GTS 4.0
Tesla Model 3 SR
Tesla Model 3 SR
Ty jo, žeby ftom byl ten zakopaný (chcíplý/smradlavý) pes?
Ale to je jedno, já fty PZ4 naprosto ztratil důvěru. NEVEREVER. Esli vůbec něgdy ešče šáhnu po P-zero, tak enem ty původní,bez přívlastků, jaxem spal, ty nebyly úplně špatné
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Jestli to má snést audisteer na těžkém předku, dovedu si představit že to nebude úplně v optimální provozní teplotě na zadku BMW a možná trochu tužší než je zdrávo 
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
//// 1.6 ECOjet
Koupil jsem na e-bay.de hankooky na swift sport. A spokojenost. Na druhou stranu nejsem druhý Walter Röhrl, abych jezdil furt hranu. Ale myslím, že by byl spokojen i pavproch.
Spíš to píšu kvůli tomu, že e-bay.de rozhodně neznamená nekvalitu. Nabízejí tam zboží i renomovaní prodejci za lepší ceny než na svých webech. Musí se vždy posoudit historie a hodnocení prodejce. Nakupuju tam velmi často.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Taxem fčíl dostal info (kuju), že to píííííčování PZ4 (které tady popisuju = cikcak, nejistota, ESP) by mohlo být výrobní vadou (blbě navinutý kord v bočnicích) a že to mám (po ověření, že to inačí gumy nedělají = m4Zlik je fcajku/OK) reklamovat, že to má šanci na úspěch i bez videja (ten dotyčný přesně takle zápasil s Uniroayalama taky na béemwé a uspěl i dyž na gumách nic vidět nebylo). Takže až obuju ty CSC (snad už zítra bych je mohl mít, potem musim znásilnit Strnadela k rychlému termínu přezutí) a dyž to následně bude jízdně OK, budu reklamovat (pokud sito ešče nerozmyslím, ale myslím, že ne).
Tak držím palce. Dodavatel by asi měl být schopen takovou vadu ověřit po ohledání pneu.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
//// 1.6 ECOjet
Pjekných, ale kuwa studených asi 70km skrz Beskydy (paq mi došel benzín
). A ne, opravdu nedá sa NATO zvyknůť, už ať je ten šmejd pryč z auta. Tfuj. Neska nic, tak snad zítra ty CSC budu mít.
Držím palce, ať ty nové gumy jsou v cajku a vadné uznají v reklamaci.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Dík. Dyž sem jel před chvílí dolů z Pusteven, tak mě dojela a předjela nějaká "obyčejná audina A4 TDi", to bysemi na Cupech nebo jiném NEšmejdu NIGDY nestalo... 
2+2 Kontíky mám, hurá, znásilňuju Strnadla do "zítra" (i dyž asi bude scát, vzal to čert). Paq to (teda až nebude chcát = sucho tj. podmínky pro sportovní jízdu) hned vyzkušam a dyž to bude OK, čuli m4Zlik nenisu pokažený, tak reklamace (už sem to sepsal).