Najs, sleduju ho na IG a hned mi bylo jasny ze to je tvoje auto . To sundavani naprav kvuli stabikum je pain. Jsme zvedavej co reknes na to ulozeni diffu, zda to nebude vibrovat/hucet.
Me se hrozne libi ta jeho F80 M3, za me nejhezci barva a s decentnima doplnkama v cerne to vypada fakt super. Jesteze ze uz v dobe kdy to dodelal byly dily na ceste.
Toho ulozeni diffu se taky bojim popravde, uvidime. Kdyztak dam downpipe at to neni slyset, je idealni cas, akorat delame i technickou
Mne se ta zluc zas tak nelibi, spis yas marina blue. Ale jo, F80 M3 je bozi, taky se mi moc libi. Ted je z ni dost drift machine, nebo aspon na IG na me vyskakuje dost videii kdy s nema lidi prasí )
S tema tvyma upravama uz budes muset dat i jiny sedacky, at z nich nevyletis, ne?
Ukazalo se ze kombinace M3 ramen ktery krome odklonu i vysounou kolo o cca 1cm ven a sirokejch kol s nizkym ET a sirokejch CRS se proste do podbehu nevejde, i pres 4 stupne odkonu. Reseni se nabizelo dat dopredu 8J misto 9J coz se me ale nechtelo, je me jasny ze tech 9J bych se pak asi tezko zbavoval. Na 8J by stejne musely jit 225/40 takze posledni pokus bylo sundat z predku 235/40 a dat 225/40 s tim ze 235/40 me zustanou na zadek do rezervy a 225/40 pripadne pujdou na 8J kdyz to furt bude skrtat. Pro jistotu sme i trochu vytahli lemy. Po nazuti 225 sem si moc jistej nebyl, okem nebyl videt rozdil ale spolecne s lemama to zafungovalo a uz to neskrta ufff. Priste M3 ramena nedam a pujde serie + millway jako je uz druhy rameno.
Vpravo 245 PS4S a vlevo 235 CRS...
Trackday samotnej uz pak sednul krasne, pocasi idealni kdy bylo cca 15 stupnu, lidi bylo nezvykle malo. Akorat cena teda leze nahoru (8000 za pulden, 14 za celej). Ja sem ted docela dlouho nebyl, lonska sezona byla kratka kvuli gumam takze sem od sebe nic moc necekal, potrebuju se zas rozjezdit ale bylo to lepsi nez sem myslel. Setup funguje krasne, je to rozdil jako prase a hlavne ty CRS na predku funguji daleko lip, daleko pomaleji se i zahrivaji. Na cup2 sem mel nejrychlejsi cas kdyz byly novy nekde kolem 29.8, pak uz vse pres 30 a ke konci 34...ted na prvnim trackdayi po dlouhe kde sem delal spoustu chyb a hlavne zadek na vyjezdech nevyuzival jak by slo sem se v nejrychlejsim kole dostal na 25.7
V jednom stintu sem se krasne svezl s GT3 a hned v dalsim kole s exige 430 cup, obe samozrejme o kus rychlejsi auta