Mám na firmě od nova Citroen Jumper 3,0 z r.2012 úžasná kára, bohužel pro samé vytížení auta, se propásl čas, kdy se ještě vyplatilo zachraňovat karoserii. Když mi chlapi spočítali, co by stála renovace, vykašlal jsem se na to. Počítám, že ještě rok-dva vydrží a půjde na díly. Někdy je i prodělek vejdělek, jak říkají židi.
K tomu snad jen citace ze hry Švestka z Divadla Járy Cimrmana: "K neduhům stáří, postihujícím hlavně intelektuály, patří především dvě vady komplementárně spojené. Je to neschopnost udržet myšlenku a naopak – neschopnost myšlenku opustit"
Nestalo se už nic nečekaného, STK bez závad (teda jedna malá - prachovky - fuck it), už zase brmbrmbrm na nákupy a do lesa. Hurá! Bohužel teda ale fčíl to i musím Michalovi zaplatit - o 20% víc, než odhadoval předem, ale vzal to čert, hlavně že zase brmbrmrm.
EDIT: Sem si ale musel (i před Michalem) zapyskovat, ale celý požadovaný penys sem mu přitem pyskování i samozřejmě už dal. Zítra ešče musím s Pindicou zajet do AR.net opravit tu Ka chytrou paní v podpalubí a paq zas dva roky doufám jen brmbrmbrm, max běžný servis.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
pavproch píše: ↑ned 19 dub 11:54
Jde = autovrak BEZ asistentů. Tečka.
Subaru sežralo za posledních 100 kilometrů asi litr a půl voleje, takže se momentálně ve stavu vraku asi nachází, přesně budu vědět snad příští týden.
Jediný co tam umí pípat jsou pásy.
Chceš?
pavproch píše: ↑ned 19 dub 11:54
Jde = autovrak BEZ asistentů. Tečka.
Subaru sežralo za posledních 100 kilometrů asi litr a půl voleje, takže se momentálně ve stavu vraku asi nachází, přesně budu vědět snad příští týden.
Jediný co tam umí pípat jsou pásy.
Chceš?
hmm, to bude drahý, nech to co nejdřív rozhodit, ať si to nezhoršuješ.
pavproch píše: ↑pon 04 kvě 10:59
Nestalo se už nic nečekaného, STK bez závad (teda jedna malá - prachovky - fuck it), už zase brmbrmbrm na nákupy a do lesa. Hurá! Bohužel teda ale fčíl to i musím Michalovi zaplatit - o 20% víc, než odhadoval předem, ale vzal to čert, hlavně že zase brmbrmrm.
EDIT: Sem si ale musel (i před Michalem) zapyskovat, ale celý požadovaný penys sem mu přitem pyskování i samozřejmě už dal. Zítra ešče musím s Pindicou zajet do AR.net opravit tu Ka chytrou paní v podpalubí a paq zas dva roky doufám jen brmbrmbrm, max běžný servis.
Nestála ta oprava víc než před lety nová panda?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.