Jo, je. Fpodstatě to samé, co sem jim s nabídkou naspal o stavu mé firmy a oni kolem toho paq točili nesmysly, sem fčíl zopakoval i EU Densu (jeden z větších zákazníků) taky i s nabídkou a... narozdíl od Valea Denso poděkovalo za otevřenost a přímost.
Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Už sem to tu spal víckrát, že strašně nerad řeším cokoli tydlifonáním, že mnohem lepší je SMS/email = páč je čas to promyslet + je to následně dohledatelné. Neska zas potvrzení. V září sem prodal firmu a (tydlifonem, bo to inak nešlo) dohodnul na obci ukončení smlouvy na odpady k novému rocku. A co mi neska přišlo? Ano, samozřejmě - Smlouva na odpady 2026. Fuck mluvené slovo.
a to je presne ten duvod, proc pani na urade chce, abys ji to prevzeti dokladu podepsalpavproch píše: ↑stř 25 bře 18:47 Už sem to tu spal víckrát, že strašně nerad řeším cokoli tydlifonáním, že mnohem lepší je SMS/email = páč je čas to promyslet + je to následně dohledatelné. Neska zas potvrzení. V září sem prodal firmu a (tydlifonem, bo to inak nešlo) dohodnul na obci ukončení smlouvy na odpady k novému rocku. A co mi neska přišlo? Ano, samozřejmě - Smlouva na odpady 2026. Fuck mluvené slovo.
Pravda vyděsí
Nesouhlas: Já ji totiž s tím převzetím nového dal do ruky můj starý ŘP, čuli kus za kus ....
to že někomu dáš jen tak neplatný doklad považuješ za potvrzení o převzetí nového platného dokladu?
připomnělo mi to tento vtip
Otázka: Je pravda, že v Sovětském svazu není svoboda slova?
Odpověď: V zásadě ano, ale u vás zase bijete černochy.
připomnělo mi to tento vtip
Otázka: Je pravda, že v Sovětském svazu není svoboda slova?
Odpověď: V zásadě ano, ale u vás zase bijete černochy.
Pravda vyděsí
Ten starý ŘP byl ještě platný.
Ráno budíček v horečkách, následovanej šaflí do umyvadla a přemejšlení o tom, jak bejt zaměstnanec korpu, tak se na to vyseru, ale mladej majitel musí tahat.
Dorazím do práce a během 10 hodin.
Šofér rozstřelil 14 dní starej náklaďák.
Zjištění, že relativně kvalitní zaměstnanec se mi v noci zabil v autě.
Druhej velmi kvalitní zaměstnanec končí natrvalo ze zdravotních důvodů, páč si rozbil držku na kole a nemůže na nohy.
Na stavbě baráku si dělníček zlomil ruku, páč si na ni hodil šutr.
Na STI na mě blikla červená volejnička, i když oleje je tam dost, takže konec se asi blíží a teď nejsem úplně v pozici to s radostí prosypat půlmíčem.
Agenturním UKčkům vyšla větší hodinovka než (upřímně kvalitnějším) neagenturním UKáčkům, protože se jim v prvním krátkým měsíci rozpustila sleva na dani do malý počtu hodin, takže totální voheň na střeše kvůli 20 korunám.
A pak další menší či větší radosti našeho skromného podnikání.
Dneska heavy.
Dorazím do práce a během 10 hodin.
Šofér rozstřelil 14 dní starej náklaďák.
Zjištění, že relativně kvalitní zaměstnanec se mi v noci zabil v autě.
Druhej velmi kvalitní zaměstnanec končí natrvalo ze zdravotních důvodů, páč si rozbil držku na kole a nemůže na nohy.
Na stavbě baráku si dělníček zlomil ruku, páč si na ni hodil šutr.
Na STI na mě blikla červená volejnička, i když oleje je tam dost, takže konec se asi blíží a teď nejsem úplně v pozici to s radostí prosypat půlmíčem.
Agenturním UKčkům vyšla větší hodinovka než (upřímně kvalitnějším) neagenturním UKáčkům, protože se jim v prvním krátkým měsíci rozpustila sleva na dani do malý počtu hodin, takže totální voheň na střeše kvůli 20 korunám.
A pak další menší či větší radosti našeho skromného podnikání.
Dneska heavy.
black on black, petliter, jebem na too 
No tvl, slušná nálož 
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
volám na fedex, potřebuju změnit kolegovy kontaktní údaje, on to nemůže udělat není administrátor, já to nemůžu udělat, protože nevidím nikoho jiného než sebe. OK, změníme. Jaké jiné osoby tam ještě máme zadané? Nevím. Kdo to ví? Obchodní zástupce. Kdo je náš obchodní zástupce? Nevím 
Pravda vyděsí
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ucetni nepodala DPH. Důvod? Jsem na nemocenské.
Jebu de do Chebu na kontrolu. Účetní s psíkem na procházce mimo vycházky
Jebu de do Chebu na kontrolu. Účetní s psíkem na procházce mimo vycházky
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW